RADNORI Napisano 30 Listopad 2009 Autor Napisano 30 Listopad 2009 Raptem godzinę temu otrzymałem ten wycior. Ponoć jest od Gew.98, osoba od której dostałem fancik niewiele mogła powiedzieć. Długość 40 cm i ten znaczek widoczny na zdjęciu, czy to faktycznie od tego modelu i oryginał?Pozdr:)
mihura Napisano 30 Listopad 2009 Napisano 30 Listopad 2009 Piękny pęczek. Wysłałbyś jeden w Noworocznym Alleluja?pzdr.
RADNORI Napisano 30 Listopad 2009 Autor Napisano 30 Listopad 2009 Raptem godzinę temu otrzymałem ten wycior. Ponoć jest od Gew.98, osoba od której dostałem fancik niewiele mogła powiedzieć. Długość 40 cm i ten znaczek widoczny na zdjęciu, czy to faktycznie od tego modelu i oryginał?Pozdr:)
Pytanie
RADNORI
Raptem godzinę temu otrzymałem ten wycior. Ponoć jest od Gew.98, osoba od której dostałem fancik niewiele mogła powiedzieć. Długość 40 cm i ten znaczek widoczny na zdjęciu, czy to faktycznie od tego modelu i oryginał?
Pozdr:)
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.