Patrykheya26 Posted November 25, 2009 Author Share Posted November 25, 2009 Nie wiem jak Was koledzy ale mnie powoli dopada z każdej strony, a mianowicie żona i dzieci chore czyli krąg zawęża się z każdej strony. W pracy załoga się wykrusza powoli ale systematycznie. Króluje zapalenie oskrzeli. I tu pojawia się pytanie czy smarując się odśrodkowo dotrwam do niedzielnych wykopek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czlowieksniegu Posted November 25, 2009 Share Posted November 25, 2009 Tia...Młody Demon właśnie z grypy wyłazi. A, że to dobre dziecko, to tatę obdarowało- od wczoraj mnie po chałupie ciska. Ale proszę pamiętać- Wrocław poddaje się ostatni :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomala_kikol Posted November 25, 2009 Share Posted November 25, 2009 Smaruj... Smaruj tylko jak najmocniejszy (%) smar musisz używać:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martian Posted November 25, 2009 Share Posted November 25, 2009 Nie rozsiewać na forum!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczurek_1979 Posted November 25, 2009 Share Posted November 25, 2009 a może leczenie grupowe?? oswojony baca z Podhala podał przez znajomego pierońsko mocną księżycówkę i dla osłody śliwowicę łącką ;-) też się konserwuję od środka i jak do tej pory nawet katarku nie mam... a w szczepionki i inne chemikalia nie wierzę... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dargen Posted November 25, 2009 Share Posted November 25, 2009 Normalnie cały tydzień bydle mnie w łóżku trzymało ! Jeszcze w tym życiu nigdy nie byłem taki chory . A złapało mnie bez żadnych ostrzeżeń !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diago Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 ja nar5azie odpukać jakoś sie nie daje :P zobaczymy jak długo :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.