Patrykheya26 Napisano 25 Listopad 2009 Autor Share Napisano 25 Listopad 2009 Nie wiem jak Was koledzy ale mnie powoli dopada z każdej strony, a mianowicie żona i dzieci chore czyli krąg zawęża się z każdej strony. W pracy załoga się wykrusza powoli ale systematycznie. Króluje zapalenie oskrzeli. I tu pojawia się pytanie czy smarując się odśrodkowo dotrwam do niedzielnych wykopek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 25 Listopad 2009 Share Napisano 25 Listopad 2009 Tia...Młody Demon właśnie z grypy wyłazi. A, że to dobre dziecko, to tatę obdarowało- od wczoraj mnie po chałupie ciska. Ale proszę pamiętać- Wrocław poddaje się ostatni :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomala_kikol Napisano 25 Listopad 2009 Share Napisano 25 Listopad 2009 Smaruj... Smaruj tylko jak najmocniejszy (%) smar musisz używać:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 25 Listopad 2009 Share Napisano 25 Listopad 2009 Nie rozsiewać na forum!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 25 Listopad 2009 Share Napisano 25 Listopad 2009 a może leczenie grupowe?? oswojony baca z Podhala podał przez znajomego pierońsko mocną księżycówkę i dla osłody śliwowicę łącką ;-) też się konserwuję od środka i jak do tej pory nawet katarku nie mam... a w szczepionki i inne chemikalia nie wierzę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dargen Napisano 25 Listopad 2009 Share Napisano 25 Listopad 2009 Normalnie cały tydzień bydle mnie w łóżku trzymało ! Jeszcze w tym życiu nigdy nie byłem taki chory . A złapało mnie bez żadnych ostrzeżeń !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diago Napisano 26 Listopad 2009 Share Napisano 26 Listopad 2009 ja nar5azie odpukać jakoś sie nie daje :P zobaczymy jak długo :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.