Skocz do zawartości

1 heller

Wyro

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wszystko jest na monetce. Prośba jest taka, czy ktoś opis, link, znajdzie w necie? Ja szukam i nie potrafię. Dziękuję!!!!!!!!!

Napisano
nie wiem jak duży jest ten bączek , nie wiem z jakiego materiału jest zrobiony , na zdjęciu przypomina jakieś mieszadełko do czekolady :o)
Napisano
To nie dużo wiesz a to co Ci przypomina zostaw swoim fantazjom erotycznym:) jakbym znał odpowiedzi na te pytania to bym na ID nie dawał. A długość bączka z 5 centymetrów, duży dosyć jak na bączek.
Napisano
Kolego Wyro, nie dość że ten wątek to popis twojego lenistwa jeśli chodzi o podawanie informacji zawartych na monetce, to jeszcze piszesz komentarze co najmniej poniżej krytyki. To nie forum onet'u a Odkrywcy.
Napisano
Panie Kanonizowany, jest takie powiedzenie: Jesteś głupi jak komentarz na onecie". Nie wiem czy moje albo Twoje wpisy są tego typu, ale z pokorą wysłuchałem Twojej wyboldowanej sentencji.
Napisano
Tu mam spis monet tego regionu: http://www.muenzauktion.com/olding/cat.php5?catid=94&lang=en&PHPSESSID=476d3528f23159457871403267469b69 Ale nic więcej nie mogę odszukać, czy to raczej rzadkie czy popularne. Ceny ładne, ale to mało mówi. No w Polsce pewnie rzadko wychodzą. Ale jakby ktoś coś podpowiedział, np. czy 1 heller to najmniejszy nominał? Tak mi się wydaje, ale nie jestem pewien.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie