Skocz do zawartości

Co byście zrobili gdybyscie znalezli czolg???

locospeed

Rekomendowane odpowiedzi

Locospeed - w takim razie wybacz te wszystkie żarty, ale faktem jest iż na tym forum 90% historii o czołgu w bagnie/rzece/pod ziemią to zupełne niewypały. Ja znam w sumie 2 historie o czołgach i jedną o wieży w mojej okolicy, ale są wyssane z palca. Niestety... Miejmy nadzieję że Twój czołg czeka w tym bagnie :D Jeżeli chcesz być potraktowany naprawdę poważnie, daj zdjęcia. Powodzenia.

Przepraszam PATRONIE za namolność, ale pozwolę sobie na [pewną]impertynencję [za którą z góry przepraszam], ale pozwolę sobie ponowić pytanie bezpośrednio do Ciebie: A możesz PATRONIE wymieć te organizacje?".
A jeżeli uznasz, że to łamanie zasad obowiązujących na tym Forum, to potraktuj mnie oczywiście na zasadzie: Rżnij Walenty, Bóg się rodzi"...

Pozdrawiam serdecznie
balans

Zawsze to samo: ktoś rzuca na forum coś na temat czołgu. Potem w pierwszej kolejności drzecie z człowieka łacha", potem przychodzi moment a co jak on coś wie ? " a może Tygrys ?" następnie zaczynacie między sobą pyskówkę a potem przychodzi PATRON i wygania was z lasu"
Nie znudzi się Wam to nigdy ?
Poszukajcie sobie jakieś zajęcie.

Jacek

Gdybym miał możliwość parę lat temu zrobić takowe fotki pod wodą, dziś byłby dowód. Teraz nikt tam nie nurkuje, bo ktoś mądry zrobił sobie wysypisko z pobliskiej budowy. Konkretnie chodzi o ruski tank który zatonął w czasie zimy, relacja od ludzi tam mieszkających i od ojca który nurkował razem z kolegami. W pobliżu są jeszcze dwa miejsca, lecz niema szans na wydobycie. A co do pytania kolegi, to zrobiłbym zdjęcia i zakopał ponownie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie