Hebda Napisano 20 Listopad 2009 Autor Napisano 20 Listopad 2009 proszę o ID, z mosiądzu,dość ciężki.wygrzebany na strychuchodzi mi o lata powstania,ma jakąś wartość? bo nie wiem czy warto było brać:)pozdr
Hebda Napisano 20 Listopad 2009 Autor Napisano 20 Listopad 2009 na lewej części fotki widać łączenie pochwy u szczytu(nitami)jakieś propozycje?pozdrawiam
Hebda Napisano 20 Listopad 2009 Autor Napisano 20 Listopad 2009 oki,danke panowie:)jeśli powojenny to jaki przedział lat?pozdro
bruner0 Napisano 20 Listopad 2009 Napisano 20 Listopad 2009 U schyłku komuny znajomi wozili do Berlina różnego rodzaju gadżety odlewane z mosiądzu-zegary,figurki itp. może i były takie nożyki??W drodze powrotnej z Aldika przywozili spożywke orzeszki etc.i elektronikę.
zwolin Napisano 20 Listopad 2009 Napisano 20 Listopad 2009 a warty tyle ile ktoś Ci za niego da jeden da więcej inny mniej
switch002 Napisano 21 Listopad 2009 Napisano 21 Listopad 2009 Moim zdaniem tez raczej lata powojenne. Przelom lat 70 i 80 ale co do tego pewnien nie jestem. Uwagę budzi tu między innymi boczna krawędz rekojeści, przyznam że nie zbyt starannie wykonana, oraz te nitowania. A czy warto???? To już Twoja decyzja i twój gust.
Hebda Napisano 20 Listopad 2009 Autor Napisano 20 Listopad 2009 proszę o ID, z mosiądzu,dość ciężki.wygrzebany na strychuchodzi mi o lata powstania,ma jakąś wartość? bo nie wiem czy warto było brać:)pozdr
Pytanie
Hebda
proszę o ID, z mosiądzu,dość ciężki.wygrzebany na strychu
chodzi mi o lata powstania,ma jakąś wartość? bo nie wiem czy warto było brać:)
pozdr
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.