Skocz do zawartości

Wasze fanty RAD

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 120
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Uważam że to czyjaś prywatna sprawa czy sprzedaje na allegro czy nie, śmieszą mnie sądy innych osób. Z drugiej strony ciekawe jak by się zachowały jak by trafiły załóżmy 30 identycznych klamer..??. Wracając do tematu mam pytanko bo piszesz że to 1/4 a czy może trafiły się jakieś Tasaki RAD-u lub wpinki..?? Pozdrawiam
Napisano
Jagnah powiem Ci tak, ze jak szedlem to tylko kolor wyciagalem. Napewno w tym miejscu sa jakies bagnety tasaki poniewaz wyciagalem okucia pochw RAD. Wpinki jak narazie mi sie nie trafily. A co do tego to 1/4 klamer jest na tych fotkach. Sprzedac troche trzeba, zeby sie zwrocily koszty wyjazdow. A po co mi np 200 identycznych klamer RADU ??? Pozdrawiam
Napisano
To gdybyś trafił to zapodaj fotki :). Miejscówki to tylko pozazdrościć większość obozów RAD-u to obfituje w dołki pozostawione po kolegach". Co do reszty nie wypowiadam się bo pewne wypowiedzi uważam za zbędne mimo tych wypowiedzi zachęcam Cię do wklejania fotek które oko bardzo cieszą :). Pozdrawiam
Napisano
czasami, jak czytam pewne głupoty to mi ręce opadają...

dlatego proszę - wracamy do tematu, a co niektórych przemyślenia, dochodzenia i inne bajki - może niech pozostaną w zaciszu domowym.
Napisano
też uważam że to co zrobi z nimi l300 to jego sprawa może je nawet zdefaszyzować młotkiem i nic nam do tego !

przecież kolega ich nie identyfikował tu ,tylko się pochwalił - ja osobiście u gratuluje i zazdroszczę !!! a co do tych których trafiamy po identyfikacji na alledrogo to powiem tak - gdyby napisali że potrzebują identyfikacji do sprzedaży to nie było by problemu - a tak wyłapuję później w opisie całe nasze zdania żywcem skopiowane z Odkrywcy - powtarzam wystarczy napisać że id.jest do sprzedaży i nie mam problemu.

Różnie w życiu się układa czasami trzeba pozbyć się kolekcji aby mieć na chleb czy szpital itp. ale w tym przypadku panowie przecież zrobiłbym dokładnie to sam ,-
jeszcze raz gratuluję takie trafienie to marzenie :):-pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie