rubin Posted November 6, 2009 Author Share Posted November 6, 2009 posiadam solarisa ale chciałbym zmontowac jakiś dynamik dla kolegi .Problem w tym gdzie można kupic obudowę na sonde .Nie chce robic domowym sposobem.Widziałem robioną kiedyś z rególacją położenia sondy łączoną plastikową śrubą od wc .Gorszego widoku nie widziałem.Chcę żeby to ładnie wyglądało.W necie nic takiego nie mogę znaleźc, a precież skąś producenci wykrywek je biorą,gdzieś zamawiają. Link to comment Share on other sites More sharing options...
armand Posted November 6, 2009 Share Posted November 6, 2009 To się popytaj producentów, jak je iorą, gdzieś zamawiają". Link to comment Share on other sites More sharing options...
bandolero Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 Ktoś tu kiedyś prezentował jak się robi z denka od plastikowego wiaderka. A sonda samoróba czy kupna? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vis1939 Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 Zrób formę,zalej żywicą i cacy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SWaldek Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 Kiedys zanotowałem sobie taki link, moze sie dogadasz, tylko czy sie opłaca?http://www.mdushkov.hit.bg/Na zdjeciu sonda robiona amatorsko, materiał to laminat szklano epoksydowy o grubosci 1mm plus klej i żywica oraz srodki do estetycznego wykończenia.Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
rubin Posted November 8, 2009 Author Share Posted November 8, 2009 Na tej stronie ,nie powiem ładne wykonanie.Taniej pewnie zrobic jak sciągac 1 czy 2 szt z zagranicy.Ten jeden model jest identyczny jak w solarisie.Coś takiego pewnie dałoby sie zrobic i już wiem chyba jak.Dzięki za podpowieddź. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SWaldek Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 W razie problemów zapraszam na PW moze cos podpowiemPozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.