Skocz do zawartości

Szturmówka WHW???

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,dziś kanarek" kompletnie mnie zaskoczył,wyszedł taki oto fant z plastiku.Przejrzałem strony ze znaczkami whw ale czegoś takiego nie znalazłem.

Napisano

Z tyłu wtopione są mosiężne wąsy.Niestety saperką uszkodziłem wieniec i skleiłem na super glue.Co to jest za odznaczenie?? pzdr

Napisano
Witam, Zebu swego czasu u nas" koleś jeden sprzedawał takie cuda szturm z plastiku nie wiem czy to nie zguba kogoś kto wtopił" ;). Pozdrawiam atb22
Napisano
witam,może nie na temat tej szturmówki ale względem materiału.w latach 72-76 znalazłem na terenie dawnych Prus odznakę hj też z plastyku koloru siwo-stalowego i długo zastanawiałem się dlaczego była plastykowa i skąd wtedy go mieli ale nigdy nie brałem pod uwagę podróbki-nie te czasy.pozd.marek ps.zdjęcia nie będzie bo po sprzątaniu teściowej zaginęło całe pudełko ze znaczkami na szpilkach. marek
Napisano
Też miałem kiedyś plastikową HJ'te. skąd wtedy go mieli" nie rozumiem ;) Skoro mieli prezerwatywy to czemu nie plastikowe wpinki ;)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie