igorek Napisano 25 Październik 2009 Autor Share Napisano 25 Październik 2009 Jest to moja pierwsza wyprawa,wczesniej kanarka testowalem w zaciszu domowym.Na dotatek pora dnia byla noc,gdyz to pozwala na pozbycie sie gapiow itp,miejscem poszukiwan byl jeden z miejskich parkow paryskich,dodam ze tutaj parki sa ogrodzone wysoka barierka okolo 2m i zamykane na noc ,zatem zeby tam wejsc to trzeba sie powspinac,najlepiej tak zeby nikt nie widzial.Na pierwszy raz wybralem niewielki obszarowo park,na miejscu myslalem ze z wykrywaczem jest cos nie tak bo piszczal nawet gdy byl w miejscu,wiec zmiejszylem czulosc o dwie kreski i nie wiele to dalo,i wkoncu zostalem na czterech kreskach,okazalo sie bowiem ze w ziemi jest troche instalacii elektrycznej i wodnej ktora zasila park,mimo tak slabej czulosci udalo mi sie wykopac pare euraskow,jeden guzik,klucz,trzy monety z 1960r(francuskie centy)no i znalezisko nocy to srebna bizuteria datuje ja na sredniowiecze ale moze sie myle pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 25 Październik 2009 Share Napisano 25 Październik 2009 daj lepsza fotke tej sredniowiecznej" bizuterii.pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyro Napisano 26 Październik 2009 Share Napisano 26 Październik 2009 Brawo!:) Jak widać można zarabiać z kanarka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.