jasek Napisano 23 Październik 2009 Autor Napisano 23 Październik 2009 Który z w/w czterech jest według Was najlepszy na kolor szukany na polach. Czy kupic teraz czy moze poczekac do wiosny np. na E-TRACA PLUS
maxim026 Napisano 23 Październik 2009 Napisano 23 Październik 2009 a kolego jasek nikt niemiał i nieporównywał tych wykrywaczy .XP jeszcze w Polsce go pewnie niema(ja bede miał okazje w Niedziele zobaczyc go w Akcji) .własciciele tych wykrywaczy moga powiedziec coś od siebie i tyle. A który jest lepszy to nikt ci nie powie. Ja jak zadałem pytanie o XP goldMax to jakos żaden użytkownik sie nie odewał i niedowiedziałem sie niczego wienc o nowym XP pewnie dowiesz sie tyle samo co ja czyli nic.najlepiej poczytac na forach francuskich coś na temat tego wykrywacza .pozdraewiamn i z checią czekam na rozwoj tematu\\
Raned Napisano 23 Październik 2009 Napisano 23 Październik 2009 Miałem 3 z nich oprócz Deusa, ale i nie chciałbym go mieć, mam na ten temat podobne poglądy jak kol. Brzęczyszczykiewicz, można się spodziewać ciągłych problemów np. 3 elementy z zasilaniem, które nie wyczerpuje się jednakowo.
VanWorden Napisano 23 Październik 2009 Napisano 23 Październik 2009 maxim026 - z całym szacunkiem ale najwyraźniej nie zadałeś sobie zbyt dużo trudu by znaleźć te informacje. Jak nie ma w jednym źródle to szukamy w innych. For poszukiwawczych jest akurat w Polsce dość sporo i sam znam kilku użytkowników Goldmaxa, nie mówiąc już o tym, że nawet na Odkrywcy" temat nie był bynajmniej przemilczany. A wracając do głównego tematu to gdyby nie ciężar brałbym Spectrę V3 jako najbardziej uniwersalny sprzęt i zaraz za nim F75.PozdrawiamVW
maxim026 Napisano 23 Październik 2009 Napisano 23 Październik 2009 VW korzystam z kilku żrodeł ale nieznalazłem wyczerpujących odpowiedzi. pozdrawiam .w niedziele postaram sie napisac coś na temat XP jak bede po pokazie
sla1971 Napisano 23 Październik 2009 Napisano 23 Październik 2009 Hyba DEUS bedzie najlepszy.http://www.youtube.com/watch?v=CJQCZ0XpAgE&feature=related
sebahol Napisano 27 Październik 2009 Napisano 27 Październik 2009 Witam.Czy kolega maxim026 jak byl na pokazie to moglby cos napisac o tym wykrywaczu xp deusa.Jestem bardzo ciekaw jak sie sprawuje bo zastanawia sie nad jego kupnem.Pozdrawiam
armand Napisano 27 Październik 2009 Napisano 27 Październik 2009 Kolego Denar, nie obraź się, Twoje stwierdzenie brzmi trochę absurdalnie. W ostateczności i nerwowości wystarczy po każdym dniu poszukiwań naładować trzy elementy. Z całym szacunkiem do emerytów, ale niekiedy argumenty kol. B... o tradycyjnym zasilaniu bateriami trącą siwizną na skroniach [która u mnie się już pojawiła]. Podczepcie sobie obydwaj baterie płaskie do komórek :) Trzeba się przestawić na nowe myślenie funkcjonalne. Najwyższy czas.
Raned Napisano 27 Październik 2009 Napisano 27 Październik 2009 Mnie taka owoczesność" nie imponuje, interesują mnie tylko wykrywacze do prawdziwych poszukiwań a nie sztuka dla sztuki za horrendalne pieniądze.
Brzęczyszczykiewicz Napisano 27 Październik 2009 Napisano 27 Październik 2009 Każdy rasowy sprzęt o wykonaniu i funkcjonalności klasy sprzętu zawodowego ma proste zasilanie, które łatwo uzupełnić lub wymienić. Jedynym wyjątkiem jaki przychodzi mi do głowy są implanty - z oczywistych względów. Tylko zabawki i sprzęt o przewidywanym krótkim życiu ma wbudowane na stałe akumulatory.Każda dobra latarka, odbiornik GPS, krótkofalówka, przenośny komputer przemysłowy, elektronarzędzia bateryjne, aparaty foto profesjonalne itp mają akumulatory wymienne przy dosłownie kilku ruchach a wiele z nich, o ile nie są prądożerne, może działać ze zwykłymi ogniwami suchymi np typu AA.I wykrywacz tez powinien mieć opcje szybkiej wymiany akumulatora i/lub wymiany na ogniwa suche.Nowe trendy dobrze ze się pojawiają, ale nie należy na ślepo podążać za każda nowinką, nawet jeśli nie ma większego sensu a jej pojawienie się ma na celu wyłącznie wywołanie podniecenia u niektórych dużych chłopców" lubiących nowe błyszczące zabawki.Wykrywacz ma być dobry, a nie zbajerowany.
armand Napisano 27 Październik 2009 Napisano 27 Październik 2009 W takim razie, to ja jestem dużym chłopcem". Do Denara, spójrz, zasilacz ma trzy wtyki do ładowania trzech segmentów wykrywacza jednocześnie, co było do udowodnienia :)http://www.youtube.com/watch?v=z8i3_Efa25s&NR=1
Brzęczyszczykiewicz Napisano 27 Październik 2009 Napisano 27 Październik 2009 Czyli prawdopodobieństwo , że coś się spieprzy jest 3x większe niż w każdym innym wykrywaczu. Dziękuję za taki postęp :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.