Wyro Napisano 14 Listopad 2009 Share Napisano 14 Listopad 2009 Rev. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyro Napisano 15 Listopad 2009 Share Napisano 15 Listopad 2009 Dzisiaj z Adkiem liczyliśmy na złote góry, ale...Mam w końcu coś żydowskiego. Bączek. Czekałem na niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyro Napisano 15 Listopad 2009 Share Napisano 15 Listopad 2009 Pierścionek dla żony:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyro Napisano 15 Listopad 2009 Share Napisano 15 Listopad 2009 I guzik policyjny lata 20. Nie miałem takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek_ Napisano 16 Listopad 2009 Share Napisano 16 Listopad 2009 bozia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek_ Napisano 16 Listopad 2009 Share Napisano 16 Listopad 2009 jakas zawieksza damska, ładna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek_ Napisano 16 Listopad 2009 Share Napisano 16 Listopad 2009 wreszcie cały, total jak mozesz napisz cos o nim wiecej, dzieki;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek_ Napisano 16 Listopad 2009 Share Napisano 16 Listopad 2009 razem, niestety coraz trudniej o cos topowego :(2 skuchy, guzik z poczwórnym uszkiem a potem okazal sie czysty, oraz duza moneta, myslalem ze 3 grosze powstancze;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SZZ Napisano 16 Listopad 2009 Share Napisano 16 Listopad 2009 Można prosić o pokazanie zdjecia rewersu guzika grenadierskiego i podanie srednicy?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 16 Listopad 2009 Share Napisano 16 Listopad 2009 zapraszam tu :http://www.odkrywca.pl/guziki-ozdoby,662063.html#662063 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mst28 Napisano 16 Listopad 2009 Share Napisano 16 Listopad 2009 Witam, ten guziczek kol.Wyro to zapewne lata 20, lae nie policyjny tylko wojskowy nieregulaminowy. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyro Napisano 16 Listopad 2009 Share Napisano 16 Listopad 2009 Tak mi napisano, ze policyjny: http://www.poszukiwanieskarbow.com/Forum/viewtopic.php?t=70641Masz link potwierdzający, że wojskowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SZZ Napisano 17 Listopad 2009 Share Napisano 17 Listopad 2009 A dlaczego uważasz kolego mst28, że to guzik wojskowy, a nie policyjny?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mst28 Napisano 17 Listopad 2009 Share Napisano 17 Listopad 2009 Witam, moje sugestie, że to wojskowy nieregulaminowy oparłem na poniższym artykule, oczywiście mogę się mylić, gdyż nie ma zdjęć. Pozdr.http://www.wolf.pl/guziki.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyro Napisano 20 Listopad 2009 Share Napisano 20 Listopad 2009 Guzior Krigsmarine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyro Napisano 20 Listopad 2009 Share Napisano 20 Listopad 2009 Znaczek, 5--lecie filtrów warszawskich. 1886-1936. Przykręcany, kompletny z zakrętką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arseon Napisano 22 Listopad 2009 Autor Share Napisano 22 Listopad 2009 Dziś coś" wisiało w powietrzu i... nagle spadło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arseon Napisano 22 Listopad 2009 Autor Share Napisano 22 Listopad 2009 mi to, koledze zaś śliczny bączek cały w złotym kolorzeWyro atakuj okolice zajączka ...pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyro Napisano 22 Listopad 2009 Share Napisano 22 Listopad 2009 To już Twój drugi Kolego:) Ech, ja tam byłem setki razy i mam tylko jeden:)... Gratulacje! Gratulacje też bączka Twojego kumpla (niech wrzuci na nasz wątek). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arseon Napisano 22 Listopad 2009 Autor Share Napisano 22 Listopad 2009 ten opołoczniak taki jak Twój ogolony a tamten mój wąsacz jak mu zabiorę to wrzucę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek_ Napisano 23 Listopad 2009 Share Napisano 23 Listopad 2009 moje pierdółki, znaczek pamiątkowy warszawskich tramawajów elektrycznych, druga rzecz, nie wiem co to :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek_ Napisano 23 Listopad 2009 Share Napisano 23 Listopad 2009 guziczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyro Napisano 23 Listopad 2009 Share Napisano 23 Listopad 2009 Nocny wypad na ponad godzinkę i same peerelki plus taka monetka: 1 Heller 1764. Austro-Węgry jak myślę, ale czy ktoś może mi podać link do jej opisu? Nie mogę jej w necie odszukać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyro Napisano 23 Listopad 2009 Share Napisano 23 Listopad 2009 rev. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyro Napisano 24 Listopad 2009 Share Napisano 24 Listopad 2009 I znowu nocny wypad. Niecałe 2h po ciemaku, ale warto było. Zajechany guzik szkoły wojewódzkiej, 1 grosz polski bity w czasie insurekcji kościuszkowskiej dla wojsk austriackich stacjonujących w Galicji i Krakowie oraz piękny bączek żydowski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.