Hebda Napisano 14 Październik 2009 Autor Share Napisano 14 Październik 2009 panowie,i co my teraz zrobimy? śniegu napadało a ja chciałem jeszcze dziś zrobić mały wypadzik:(macie jakieś pomysły zamiast wypadu?co my biedni będziemy teraz robić w te mroźne wolne dni?p.s ma ktoś pożyczyć kilof? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek94 Napisano 14 Październik 2009 Share Napisano 14 Październik 2009 ja biorę się do prac konserwatorskich znalezionego przez sezon sprzetu a co do kilofa to mam nawet dwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
regers Napisano 14 Październik 2009 Share Napisano 14 Październik 2009 Jak co zrobimy? Kopiemy dalej! Jeszcze troszkę i opadną krzaki i wtedy będzie pole do popisu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal16 Napisano 14 Październik 2009 Share Napisano 14 Październik 2009 Można szukać nowych miejscówek , czyli przeglądać mapy , czytać książki . Ja również w zimie czyszczę fanciki. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dago2 Napisano 14 Październik 2009 Share Napisano 14 Październik 2009 Zima to najlepszy czas na kopanko:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamusek2009 Napisano 14 Październik 2009 Share Napisano 14 Październik 2009 Ja zmienie wał i łozyska w moim wykrywaczu moze jeszcze szlif :) tak zeby na wiosne był juz dotarty pozdro :) ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 14 Październik 2009 Autor Share Napisano 14 Październik 2009 znaleziska mam czyszczone na bieżąco,więc chyba szukanie nowych miejscówek,a wieczorkami skanowanie dokumentów:)kurde,nie mogła ta Biała Pani poczekać z przyjściem tak do stycznia:(,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamusek2009 Napisano 14 Październik 2009 Share Napisano 14 Październik 2009 Moze teraz tak tylko straszy a za nie dlugo sobie odpusci nasza Matuszka Zima Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja21 Napisano 14 Październik 2009 Share Napisano 14 Październik 2009 Ja mam zamaiar w zimę dokończyc mojego jabelka :D A dokładnie cewke:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stedke-Haemorrhage Napisano 14 Październik 2009 Share Napisano 14 Październik 2009 Czy ktos ma informacje jak wygladaja tereny w okolicach Mirosławca,Wałcza?Na week chcialem odwiedzic kolege i pokopac a tu d.. dodzwonic sie do niego nie moge:)Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heniek1978 Napisano 14 Październik 2009 Share Napisano 14 Październik 2009 kolego ja21 chyba nie dokończysz jabelka tylko jabolka"w końcu mamy zimę za oknem ja tam już do lasku na wypadki biorę rosyjskie trunki:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 14 Październik 2009 Share Napisano 14 Październik 2009 stedke pokopac to se chyba niestety bedziesz musial w nosie...-pogoda padlina i tyle :(Post został zmieniony ostatnio przez moderatora woytas 14:08 14-10-2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kundzio11 Napisano 14 Październik 2009 Share Napisano 14 Październik 2009 Pogoda się poprawi.Jeszcze będzie pięknie ,jeszcze będzie wspaniale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 14 Październik 2009 Share Napisano 14 Październik 2009 W nosie to już z braku pomysłu kopie od tygodnia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 14 Październik 2009 Share Napisano 14 Październik 2009 Spokojnie...Tez sie przestraszyłem ale to dopiero piewszy snieg i wkrótce zniknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 14 Październik 2009 Share Napisano 14 Październik 2009 a u mnie śniegu nie ma :) za to wieje jak... nie powiem co :)w weekend będzie kopanko, chyba że będzie deszcz lał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 15 Październik 2009 Share Napisano 15 Październik 2009 tyfus, a ty co na pomorzu mieszkasz? bo u mnie też wczoraj wiało tak, że prądu nie miałem do rana :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flow Napisano 15 Październik 2009 Share Napisano 15 Październik 2009 sugeruje mlot pneumatyczny oraz piersiówke coby nie zamarznac he he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 16 Październik 2009 Share Napisano 16 Październik 2009 zbyniek bliko :) kujawsko-pomorskie - w nazwie też jest coś pomorskiego ;)pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.