honker Napisano 16 Październik 2009 Share Napisano 16 Październik 2009 Przynajmniej część podobna do tych.:)Amo pistoletowe-ślepaki do 9 Para (oprócz 3 z prawej).Jak pomierzysz łuski,to dopasujesz też zapewne do 7,62x63 Springfield. Pozdro.* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr.tczew Napisano 16 Październik 2009 Share Napisano 16 Październik 2009 dziewica dziewica cos ziemia nie dala za duzo, za bardzo ehehe pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 17 Październik 2009 Share Napisano 17 Październik 2009 wiecie co umnie jest dopiero dziewica opuszczone niemieckie lotnisko gdzie w piwnicach jeszcze szafy wtoją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leonard17 Napisano 17 Październik 2009 Autor Share Napisano 17 Październik 2009 kolega janczar to ma wyobrażnie ale to jest nic,jak byłem ostatnio na marsie swoim statkiem kosmicznym to wylądowałem właśnie na takim podobnym lotnisku luftwaffe z szafami ale w szafach nic nie było wiec ide do statku patrze a tam taki wielki dinozaur taranuje mój statek Me-109X-turbo star i już byłem osikany ale na szczęście pojawił się kapitan gwiezdnej floty KAPITAN BOMBA i podrzucił mnie na ziemie swoim statkiem i umówiliśmy się na wykopki tzn.on mnie zaprosił na swoją planetę i mówił ze tam takich lotnisk jest w pip i oczywiście z szafami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 17 Październik 2009 Share Napisano 17 Październik 2009 niewieżysz o przyjedz i zobacz sam a nieplumkasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr.tczew Napisano 17 Październik 2009 Share Napisano 17 Październik 2009 i już byłem osikany ale na szczęście pojawił się kapitan gwiezdnej floty KAPITAN BOMBA i podrzucił mnie na ziemie swoim statkiem i umówiliśmy się na wykopki tzn.on mnie zaprosił na swoją planetę i mówił ze tam takich lotnisk jest w pip i oczywiście z szafami"Zmien dilera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.