Powerharnas Napisano 5 Październik 2009 Autor Napisano 5 Październik 2009 Witam,wszystko to było w jednym miejscu. Czy te rzeczy mają ze sobą jakiś związek? Przedmiot w środku posiada zapleciony kawałek skórzanego rzemienia. Macie jakieś pomysły???
Powerharnas Napisano 7 Październik 2009 Autor Napisano 7 Październik 2009 Jednak udało się połączyć, :)
8total4 Napisano 6 Październik 2009 Napisano 6 Październik 2009 sprobuj te dwa płomienie zlozyc w jeden i dopasowac czy nie odlamaly sie od góry okraglej czesci, raczej jest to polamany emblemat grenadierski.pozdrawiam.
Powerharnas Napisano 18 Październik 2009 Autor Napisano 18 Październik 2009 Witam, Odświeżam wątek, może ktoś coś skojarzy... ???
Kopacz1 Napisano 5 Październik 2009 Napisano 5 Październik 2009 Przydałyby się wymiary,pierwsze skojarzenie to pocisk lub granat ze skrzydełkami.Może coś związane z artylerią ???
Kopacz1 Napisano 5 Październik 2009 Napisano 5 Październik 2009 jeszcze jedno te skrzydełka bardziej przypominają płomienie.pzdr.
Hebda Napisano 19 Grudzień 2009 Napisano 19 Grudzień 2009 http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=650900#824818ja wciąż zastanawiam się co znalazłem,chodzą mi po głowie właśnie płomienie grenadierskie..ktoś wie..?pozdro
Powerharnas Napisano 6 Październik 2009 Autor Napisano 6 Październik 2009 Witam wszystkich,Środkowy element nie ma żadnych nierówności na brzegach, tak więc raczej te skrzydła/płomienie nie są od niego. Pozostałe dwa elementy nie pasują do siebie-prawdopodobnie coś jeszcze było pomiędzy. Wszystkie te elementy leżały na 1m2, parę metrów dalej znalazłem medal z Franciszkiem Józefem. -może to rzuci trochę światła na sprawę? A jeśli nie, to raz jeszcze przeszukam tamto miejsce w poszukiwaniu kolejnego elementu układanki. Pozdrawiam,
Pytanie
Powerharnas
Witam,
wszystko to było w jednym miejscu. Czy te rzeczy mają ze sobą jakiś związek? Przedmiot w środku posiada zapleciony kawałek skórzanego rzemienia. Macie jakieś pomysły???
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.