Sailer Napisano 5 Październik 2009 Autor Napisano 5 Październik 2009 Nie wiedziałem takiej jeszcze, choć pewnie to nic niespotykanego ;) Standardowa łuska od mausa a na spłonce widnieje tylko ósemeczka 8"
Sailer Napisano 5 Październik 2009 Autor Napisano 5 Październik 2009 Nie wiedziałem takiej jeszcze, choć pewnie to nic niespotykanego ;) Standardowa łuska od mausa a na spłonce widnieje tylko ósemeczka 8"
chemik3 Napisano 5 Październik 2009 Napisano 5 Październik 2009 witamprzypuszczam że jest to łuska produkcji niemieckiej ale zachował się jedynie miesiąc produkcjitu masz co nie co na ten temathttp://www.luski.poszukiwania.pl/index.php?action=luski&top=niemcy&pokaz=niemcyznakpozdrawiam
Sailer Napisano 5 Październik 2009 Autor Napisano 5 Październik 2009 Dobra koleżko" nie bądź już taki dokładny! Ciesze się, że znasz definicję spłonki ale nie musisz mnie pouczać oka? To chyba jasne że nie dosłownie na samej spłonce, mógł byś się domyśleć, że chodzi o spód łuski... Tak czy inaczej w niczym nie pomogłeś...
bjar_1 Napisano 5 Październik 2009 Napisano 5 Październik 2009 Racja - reszta oznaczeń uległa zatarciu.
8total4 Napisano 5 Październik 2009 Napisano 5 Październik 2009 Panowie bez kłótni proszę :)zapewne chodziło o dno łuski, stąd potrzebna jest precyzja.pozdrawiam.
Pytanie
Sailer
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.