sprat Napisano 28 Listopad 2009 Napisano 28 Listopad 2009 Dla fantów kolegi to już zdjęć dobrych nie zrobisz? ;-)pzdrsprat
greku Napisano 30 Listopad 2009 Autor Napisano 30 Listopad 2009 czołem, generalnie fotka tła pancerki:)
lina_90 Napisano 1 Grudzień 2009 Napisano 1 Grudzień 2009 Kolego Greku, jeśli zależy ci na sercu innych kolegów nie dodawaj więcej takich zdjęć :) Myślałem ,że tylko w Rosji fanty leżą dosłownie na wierzchu... jednak dzisiaj ogromne zaskoczenie....
greku Napisano 1 Grudzień 2009 Autor Napisano 1 Grudzień 2009 hej, blaszki oczywiście zbieram, z tymi fantami to już ciężko jak wszędzie, ale czasami coś się trafi, co do ciekawych blaszek to dla mnie każda jest ciekawa bo z naszych stron...
wodnik.szuwarek1 Napisano 1 Grudzień 2009 Napisano 1 Grudzień 2009 U mnie w okolicy też można podobne fanty wykopać nieśmiertelniki ,klamry , monetki ale nie aż tyle jeszcze nie spotkałem zakopanych przedmiotów domowych w takich stanach .
greku Napisano 1 Grudzień 2009 Autor Napisano 1 Grudzień 2009 hej, jeżeli jest jak piszesz to wracaj do tych miejsc jak najczęściej, a gwarantuję Ci, że mile się zdziwisz.
jacek825 Napisano 1 Grudzień 2009 Napisano 1 Grudzień 2009 Wiesz co greku z tymi fotkami to powinieneś wydac kalędarz na 2010 r.Tak trzymaj :)
bjar_1 Napisano 1 Grudzień 2009 Napisano 1 Grudzień 2009 Doładnie Greku - dla mnie też liczą się jedynie blachy ze swoich okolic.pzdr
wodnik.szuwarek1 Napisano 2 Grudzień 2009 Napisano 2 Grudzień 2009 A trafiliście kiedyś blaszkę z jednostki co była niedaleko waszego miejsca zamieszkania .Stacjonowała tam kilka lat .
bubbers Napisano 2 Grudzień 2009 Napisano 2 Grudzień 2009 Ja znalazłem blaszkę tyle że żołnierza który mieszkał obok mojej miejscowości,a wiem że tam mieszkał bo na blaszce jest wybita nazwa miejscowości i powiat do tego jeszcze imię nazwisko no i oczywiście jednostka,ogólnie jest to mój pierwszy nieśmiertelnik.Dziwi mnie trochę że są takie dokładne dane wybite.Szukałem podobnych nieśmiertelników w necie ale nie znalazłem żadnego żeby był w taki sposób wybity,no chyba że słabo szukałem.Jak będę miał więcej czasu to spróbuje zdobyć więcej informacji na temat tego żołnierza no i oczywiście jak się jego losy potoczyły.Służył on w 49 regimencie.Chciałbym się was zapytać czy też trafiliście podobne blaszki? Pozdrawiam
bubbers Napisano 2 Grudzień 2009 Napisano 2 Grudzień 2009 Hej greku chyba nie masz mi za złe że w twoim wątku się rozpisałem,jak tak to sorki.pozdrawiam
AnnaMalina Napisano 2 Grudzień 2009 Napisano 2 Grudzień 2009 Greku, ja też już teraz nie zasnę. Po prostu tymi Szkłami to mocno mnie zaczarowałeś!
adr89 Napisano 3 Grudzień 2009 Napisano 3 Grudzień 2009 bubbers-na pierwszo wojennych żetonach wybijano pełne dane osobowe. Wrzuć fote na ID.
greku Napisano 3 Grudzień 2009 Autor Napisano 3 Grudzień 2009 hej, takie nieśmiertelniki to jak pisał kolega są I wojennymi , czasami się trafiają ale niezbyt często.Dla Maliny:) poszukam jakiś fotek z ubiegłego roku:)
wodnik.szuwarek1 Napisano 3 Grudzień 2009 Napisano 3 Grudzień 2009 Trafiłem na takie nieśmiertelniki z mojej okolicy było ich kilka sztuk ale dużo było w słabym stanie .
greku Napisano 3 Grudzień 2009 Autor Napisano 3 Grudzień 2009 na początek dla osłody tych bezsennych nocy..
greku Napisano 3 Grudzień 2009 Autor Napisano 3 Grudzień 2009 potem na nówkę smętka minimalny sygnał przy ruchu wykrywacza z prędkością starego zółwia:)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.