atlantic Napisano 19 Grudzień 2009 Share Napisano 19 Grudzień 2009 szczęścia Ci nie brakuje greku, tak jak koledzy pisali wcześniej, fajnie się ogląda ten wątek. POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greku Napisano 19 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 19 Grudzień 2009 hej, jasne że ze sznura, z tym szczęściem jak wcześniej pisałem jest różnie, bywa i cały tydzień bez niczego do wzięcia, skoro za oknem taka zima to może coś z jesiennego spaceru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greku Napisano 19 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 19 Grudzień 2009 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greku Napisano 19 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 19 Grudzień 2009 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adr89 Napisano 19 Grudzień 2009 Share Napisano 19 Grudzień 2009 Ze sznura strzeleckiego czy jak mu tam :) SCHUTZENSCHNUR ABZEICHEN WEHRMACHT. No Greku rozbijasz bank jak na razie :) Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 19 Grudzień 2009 Share Napisano 19 Grudzień 2009 Bijesz rekordy, odznaczenie klasa, mugłbyś dać foto po wyczyszczeniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sten Napisano 20 Grudzień 2009 Share Napisano 20 Grudzień 2009 greku fajna ta łycha,ten napis zdaje mi sie ze chodzi o Grudziadz/Graudenz.Mozesz pokazac wyrazniejsza fotke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 20 Grudzień 2009 Share Napisano 20 Grudzień 2009 Tylko te twoje fotki greku trzymają mnie w dobrym stanie psychicznym biorąc pod uwagę tą pogodę i niemożność kontynuowania własnych poszukiwań, nie mniej jednak ogromny szacunek dla ciebie za fanciki, wrzuć coś jeszcze podbuduj nas troszkę w te zimowe długie wieczory, co by nacieszyć oko. Jak widzę miejscóweczka na prawdę pierwsza klasa. Linia frontu czy jakieś rozbrojenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RON Napisano 20 Grudzień 2009 Share Napisano 20 Grudzień 2009 Witam gratulacje znajdek ,ale mam pytanko to też twoje znajdki na tym forum greku ?http://www.wmfp.pl/forum/viewtopic.php?f=9&t=3006&sid=045fd7a29cac73437ffeff42e0979e59 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greku Napisano 20 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2009 hej, fotki faktycznie moje, czasami coś wrzucam na to forum.Miejscówka czy linia frontu, generalnie i to i to, jeżdzimy wszędzie gdzie się da, chociaż cokolwiek znależć jest ciężko, to akurat żadna tajemnica.Fotek tarczy po wyczyszczeniu brak bo to znajdka kolesia z ubiegłej zimy, łyżka zaś leży gdzieś w muzeum" w gablocie ale raczej nie ma na niej napisu Grudziądz, choć przy okazji mogę sprawdzić.Dla ogrzania wątku w ten zimy wieczór dorzucę jakąś letnią fotkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 20 Grudzień 2009 Share Napisano 20 Grudzień 2009 gregu jak widzę tylko że ty coś dodajesz serce mi mocniej bije a w nocy nie mogę spać bo śnią mi się ciekawe fanty takie jak twoje najlepszego w nowym roku i żeby ci szczęście dalej tak dopisywało jak teraz a nawet bardziej dawaj więcej fot tych rzeczy co znalazłeś bo naprawdę są piękne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadeks6 Napisano 21 Grudzień 2009 Share Napisano 21 Grudzień 2009 Witam Greku , super fanty!!! Widzę,że latasz z PROxima,te wszystkie fanty to tym detektorem wyciągnięte????I jak możesz to napisz, czy joko doświadczony poszukiwacz,jesteś zadowolony z tej piszczałki??? Daż Bór tadeks6.Ps: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU, I JAK NAJWIECEJ FANTÓW!!!!(-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greku Napisano 21 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2009 hej, dzięki za życzenia, ze swojej strony Wszystkim Spokojnych Świąt, Wesołego Nowego Roku i najważniejsze połamania łopaty w nowym sezonie.Co się tyczy Proximy to według mnie rodzaj wykrywki nie ma zasadniczego znaczenia. Jeżeli się ajdzie" na fanta to każdy sprzęt pokaże, pewnie, że im lepszy tym fajniej. Rutus za swą cenę zdaje egzamin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greku Napisano 21 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2009 wcześniej biegałem z Solarisem, nie wiem czy nie był lepszy, przedtem oczywiście ze smętkiem, każdy ma wady i zalety, jak to sprzęt.Dorzucę coś letniego zawsze cieplej na duszy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atlantic Napisano 25 Grudzień 2009 Share Napisano 25 Grudzień 2009 greku, dodaj jeszcze większego blasku świątecznej atmosferze...może masz jeszcze jakieś zdjęcia w zanadrzu...POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greku Napisano 26 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2009 hej, pewnie, że jakieś tam fotki mam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greku Napisano 26 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2009 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greku Napisano 26 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2009 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 26 Grudzień 2009 Share Napisano 26 Grudzień 2009 żeby tak u mnie fanty z ziemi wystawały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greku Napisano 26 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2009 no ba, kiedyś na krzakach wisiały:0 dzisiaj chodzi się do lasu za sygnałami! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.