edelmano Napisano 2 Październik 2009 Autor Napisano 2 Październik 2009 interesuja mnie wszelkie wiadomości na temat tych lasów co sie w nich działo jakie wali byly dodam ze w katach były jakies bitwy a w płoskim jest cmentarzz 1 wojny a co z wychodami z tego co mówia strarzy mieszkańcy a jest juz ich niewielu to mówia prawie kazda osoba mówila coś o jakis bunkrach czy moze ma ktos jakieś wiadomości moze jakies mapki bardzo prosze o pomoc
Blitzkrieg Napisano 2 Październik 2009 Napisano 2 Październik 2009 Dokładniej to że Twojego posta nie sposób przeczytać, zdaje się to kolega miał na mysli. Pytanie o mapki troche śmieszne... Nie dostaniesz takich mapek bo jak są to większych bitew w dużej skali na których Płoskiego normalnie nie znajdziesz. Pytaj dalej ludzi... I sobie wielkich żelbetowych bunkrów nie wyobrażaj, bo to o zwykłe ziemianki prawdopodobnie chodzi, ludzie na wsi tak je nazywają.
Blitzkrieg Napisano 2 Październik 2009 Napisano 2 Październik 2009 Jedyne czym Cię mogę poratowac to to:http://www.mapywig.org/m/K.u.K./75K_400dpi/ZONE_3_KOL_XXVIII_ZAMOSC_1917_400dpi.jpg
edelmano Napisano 2 Październik 2009 Autor Napisano 2 Październik 2009 oki dzieki chociaz zato co tam wrzuciłec a co do tych żekomych bunkrów to równiez mi sie wydawało ze to moga byc prawdopodobnie ziemiankii wlasnie nic niechciałem pisac ze tak moze byc chciałem zobaczyc co inni otym sadzą ale jak to ludzie im starsi tym bardziej upiekszaja to co było
luzik400 Napisano 2 Październik 2009 Napisano 2 Październik 2009 Edelmano nie za dużo zadajesz pytań i nie za dużo chcesz znależć? zostaw trochę dla miejscowych
edelmano Napisano 4 Październik 2009 Autor Napisano 4 Październik 2009 hehe spko spoko nieda rady wszystkiego znaleśc nawet zeby przeszło stado poszukiwaczy to i tak cos zawsze zostanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.