Hansdekawka Napisano 1 Październik 2009 Autor Napisano 1 Październik 2009 Se przypadkiem trafiłem na jebaju.de wybitnie skonstuowany motocykl .Nasi przerabiacze rusków na Beemy sie chowają, są cieńcy.A tak właściwie to się nalezy do hitów jebaja.
Hansdekawka Napisano 1 Październik 2009 Autor Napisano 1 Październik 2009 Wszystko rusek silnik BMW a tylne koło też BMW.so wi na tooo???.
traficc Napisano 2 Październik 2009 Napisano 2 Październik 2009 no,no...świąteczna choinka to przy tym mały pikuś
esterendensen Napisano 2 Październik 2009 Napisano 2 Październik 2009 Jak dla mnie TRAGEDIA!!! Totalne bezguście.Silnik tylko trochę jest podobny,tzn głowice.Reszta beznadziejna...
esterendensen Napisano 2 Październik 2009 Napisano 2 Październik 2009 A najlepsza jest pseudo osłona filtra powietrza...
Mozets Napisano 2 Październik 2009 Napisano 2 Październik 2009 Widziałem oryginalny motocykl Zundapp-Sahara w roku 1957 w małym miasteczku na południowym wschodzie Polski. Miałem wtedy 9 lat. Ale pamiętam dość dokładnie. To było monstrum - a może ja byłem wtedy małym chłopcem i tak mi się wydawało. Był dłuższy, opony miał niesamowicie szerokie, dysponował wstecznym biegiem ( co demonstrował właściciel). To ( co widać) wygląda na rosyjsko-niemiecką składankę. Ale ładnie odpucowane.Posiadacz włożył duzo pracy i pieniędzy w ten motocykl.
Hansdekawka Napisano 2 Październik 2009 Autor Napisano 2 Październik 2009 Radosny twórac tego czegoś wycenił wynalazek ów na 5.199,- Euro.Aukcja nie osiągnęła ceny minimalnej, złożono 3 oferty na sumę 10,50 Euro.Wkład pracy i pieniędzy został właściwie doceniony.
iglanadon Napisano 6 Październik 2009 Napisano 6 Październik 2009 Mój Boże ... nie pokazujcie więcej takich zdjęć bo można puścić pawia
db Napisano 7 Październik 2009 Napisano 7 Październik 2009 tragedia,nie wiem jak to określić, ale z tym czymś to do cyrku. Swoją droga u nas w kraju też mamy czym się pochwalić, odpustowe uski" obwieszone wszystkim co popadnie.
Klemens Forel Napisano 10 Październik 2009 Napisano 10 Październik 2009 Najlepszy jest garnek z licznikiem mistrzostwo swiata!!!!!!!!!!!
Łukasz Napisano 11 Październik 2009 Napisano 11 Październik 2009 Brak słów. Ciężko się nawet na to patrzy...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.