robo01 Napisano 30 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2009 Mam pytanie do moderatora i admina, za co dzisiaj w ostatniej godzinie dostałem żółtą kartkę,przejrzałem swoje posty z ostatniego miesiąca i nie znalazłem tam nic co było by nie zgodne z regulaminem/może o czymś nie wiem/umieściłem tutaj swoje zapytanie bo z tego forum najczęściej korzystam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 1 Październik 2009 Share Napisano 1 Październik 2009 Kartke dostales od Dunczyka - proponuje kontakt mailowy. Wyjasnic Ci co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 1 Październik 2009 Share Napisano 1 Październik 2009 Skoro zadałeś pytanie publicznie to publicznie dostaniesz na nie odpowiedź.po pierwsze kartka została nadana nie dzisiaj, tylko 24 września, o ile się orientuję to każdorazowo motywację moderatora czy administratora, umieszczoną przy kartce lub ostrzeżeniu, użytkownik otrzymuje mailem. Ponieważ ostrzeżenia, które do Ciebie wystosowywałem nie przyniosły skutku, skończyło się to kartką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robo01 Napisano 1 Październik 2009 Autor Share Napisano 1 Październik 2009 Witampo pierwsze nie dostalem drogą mailową żadnego ostrzeżenia lub uwag co do mojego niestosownego zachowywania sie na forum Odkrywcy,moj adres to schutse.lothar@wp który podałem podczas rejestracji 20 marca 2006 i na ktory dostałem kod dostępu,nie otrzymałem również informacji że taka kartka pojawia się przy moim niku.Proszę wiec o wyjaśnienie tej sprawy i sprawdzenie czy na w/w adres zostala wyslana informacja jesli nie to na jakipozdrawiam Robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 1 Październik 2009 Share Napisano 1 Październik 2009 Informacja jest wysyłana automatycznie po wpisaniu ostrzezenia/kartki.jezeli jej nie dostales to albo wina twojej skrzynki, lub też systemu, który niestety też czasem płata figle.To maszyna, nie ludzka ręka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robo01 Napisano 1 Październik 2009 Autor Share Napisano 1 Październik 2009 ja wszystko rozumiem że maszyna itd,ale nie dostałem żadnego maila na podany adres od chwili rejestracji czyli od 2006 roku,i widze że dalej sie nie dowiem za co ta kartka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 2 Październik 2009 Share Napisano 2 Październik 2009 pierwsze ostrzeżenie wystosowałem do Ciebie 17.10.2007 roku, w którym prosiłem żebyś nie wstawiał pustych" postów, niczego nie wnoszących do tematu ( nie proś o przytoczenie przykładów ). drugie ostrzeżenie dostałeś za osobiste wycieczki" pod adresem innego użytkownika, w dniu 18.10.2007 roku.24 września roku bieżącego kartka przyznana została za podobne zachowanie, znowu Twoje wpisy poza wyrażeniem negatywnych emocji i krytykanctwa, nie wnosiły niczego do tematu.To tyle, nie ma możliwości sprawdzenia czy informacja o kartce dotarła do ciebie, czy nie, nie mam czasu ani ochoty dociekac, odpowiedziałem na Twoje pytanie i uznaję sprawę za zamkniętą.Wielokrotnie uprzedzałem, że oczekuję od uzytkowników określonej postawy, kultury użytkowania forum etc. Proszę nie byc zdziwionym, że ci którzy nie stosują się do tych zaleceń będą otrzymywac kartki, konsekwentnie, sukcesywnie aż do czerwonej.Zamykam temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.