8total4 Napisano 29 Wrzesień 2009 Autor Napisano 29 Wrzesień 2009 Witki.od 2 tygodni krzaczy mi sluzbowa poczta..raczej nie jest to z winy mojego kompa, gdyz wszystkie inne dzialaja poprawnie.Loguje sie normalnie i wszystko czytam, ale kiedy chce odpisac, pojawia sie miniatura rwa wysylanie wiadomosci" i na tym sie konczy.. mozna czekac 3h i i tak nic sie nie dzieje..Obslugiwalem na Mozilli przez strone xmail.com.pl, probowalem tez na operze i IE, ale dzieje sie to samo..Ja juz nie mam koncepcji od czego i dlaczego.. pomozcie prosze.pozdrawiam.Zgłaszałem Bocianowi, teraz jeszcze u siebie nie sprawdzałem.Właśnie sprawdziłem, dalej nie działa.... :/ ten sam problem co u TotalaPost został zmieniony ostatnio przez moderatora Swiety82 19:06 29-09-2009
Czlowieksniegu Napisano 29 Wrzesień 2009 Napisano 29 Wrzesień 2009 Forum działa, choć się zwisy zdarzały.Poczta żyje i nie ma problemów.Czat kaputt- brak polskich znaków, mruga ( pojawia się na ułamki sekund białe tło ).
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.