tadziu6 Napisano 28 Wrzesień 2009 Share Napisano 28 Wrzesień 2009 Tak mi zakręciliście,że już nie wiem do kogo i na jaki napitek mam się wybrać.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trzykochanki Napisano 28 Wrzesień 2009 Share Napisano 28 Wrzesień 2009 he he a teraz szczerze palec w góre kto jest pełnoletniważne że duch w narodzie nie giniepozdro trzykochanki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuczman Napisano 29 Wrzesień 2009 Share Napisano 29 Wrzesień 2009 Kurna... chyba trzy palce moge podniesc do gory!:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swojak Napisano 30 Kwiecień 2010 Share Napisano 30 Kwiecień 2010 Tylko nie swojak. Nie życzę sobie pić z nieznajomymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
explosivelabs Napisano 3 Maj 2010 Share Napisano 3 Maj 2010 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista-rajdowiec Napisano 3 Maj 2010 Share Napisano 3 Maj 2010 piw to Kasztelan (tanie i dobre)a z wódek to bimber dziadka (nic nie śmierdzi, a i głowa na drugi dzień nie boli, lepszy niż kupne) a jak trzeba kupic to Żołądkową czystą de Lux lub Bolsa, to tyle z ziemi dobrzyńskiej, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dargen Napisano 3 Maj 2010 Share Napisano 3 Maj 2010 Kefirek :-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zmija Napisano 4 Maj 2010 Share Napisano 4 Maj 2010 Panowie, zdrowie Pań!";-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stedke-Haemorrhage Napisano 4 Maj 2010 Autor Share Napisano 4 Maj 2010 To już przeszłość,dzisiejszy zestaw rozruchowy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stedke-Haemorrhage Napisano 4 Maj 2010 Autor Share Napisano 4 Maj 2010 explosivelabs kosztowalem ten wynalazek,najgorszemu wrogowi nie polecam:)Po pierwszej kolejce vomitowalem dalej jak widzialem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobieras39 Napisano 4 Maj 2010 Share Napisano 4 Maj 2010 piwa:Wiśnia w piwieciechan miodowyciechan zielonynałęczowskie zwierzyniec czarne miodowekasztelanperławóda;p:wiśniówka lubelska;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 4 Maj 2010 Share Napisano 4 Maj 2010 Ostatnio Perła-dobra i tania.A z artylerii to Sobieski i Absolwent :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
explosivelabs Napisano 4 Maj 2010 Share Napisano 4 Maj 2010 Coś kolega Stedke-Haemorrhage ma chyba słaby żołądek ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zmija Napisano 5 Maj 2010 Share Napisano 5 Maj 2010 Nadwojciech - faktycznie, nasza lubelska Perełka coś ostatnim czasy strasznie się poprawiła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nebelwerfer Napisano 5 Maj 2010 Share Napisano 5 Maj 2010 Perła Chmielowa daje radę!Łomża tez jest git.Popijam te piwka regularnie odkąd Specjal zamienił się w najgorsze szczyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf. Napisano 6 Maj 2010 Share Napisano 6 Maj 2010 http://www.browar-amber.pl/main.htmlhttp://www.drink-sobieski.com/sobieski-wodka/życie jest takie piękne ha ha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zmija Napisano 6 Maj 2010 Share Napisano 6 Maj 2010 W tym sporcie jesteśmy amatorami....http://www.youtube.com/watch?v=FJ-5lCvhU9I&feature=relatedon jest mistrzem;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prezes14 Napisano 6 Maj 2010 Share Napisano 6 Maj 2010 browary- tatra, lech, warka wóda - żołądkowa gorzka na miodzie 4ever petów nigdy w życiu. trawa od sąsiadów klasa- polecam. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 9 Maj 2010 Share Napisano 9 Maj 2010 Ksiądz mi zadał przy spowiedzi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prezes14 Napisano 9 Maj 2010 Share Napisano 9 Maj 2010 :D Fajny ksiądz ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 9 Maj 2010 Share Napisano 9 Maj 2010 Trochę za duże, jak na mój gust :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobieras39 Napisano 9 Maj 2010 Share Napisano 9 Maj 2010 kozak;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 10 Maj 2010 Share Napisano 10 Maj 2010 Ja to w Żuberka celuje. Spore stadko już wyhodowałem w mojej zagrodzie i dalej się mnoży :O Ratunkuuu!!!P.S.Nie ma to jak kariera dziewczyny z etykiety ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PALADYN Napisano 12 Maj 2010 Share Napisano 12 Maj 2010 Ja lubię ciemne piwko:Nałęczowskie ciemne mocneIrisna zdrówko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nebelwerfer Napisano 12 Maj 2010 Share Napisano 12 Maj 2010 Ciemne piwa rządzą!Irlandzkie Mocne z Jabłonowa jest znakomite!Swoją drogą to niezły syf,żeby piwa ciemne były raczej ciężko dostępne. Kiedyś był okocim palone ale zrezygnowali z niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.