Skocz do zawartości

prawo niemieckie!!

gustaw7609

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam wszystkich użytkowników forum:) mam zamiar jechac z wykrywaczem do niemiec i tam troche poszukac ,ale nie wiem jak niemieckie prawo ma sie do poszukiwn z wykrywaczem!! Jesli ktos cos wie to prosze o odpowiedz!!! dziekuje i pozdrawiam:)
Napisano
dzieki za info!! teraz sobie przypomniałem pewien artykuł w jakiejs gazecie o chłopaku ktory wykopał jakas sredniowieczna tarcze z złota i co ciekawe kopał w nocy!!! wiec chyba jest to zabronione!!
Napisano
Moskit
Moge Ci powiedziec że w rejonie Monachium można swobodnie kopac.Mój kolega bedący juz lat pare w Niemczech,kopał również gdzie indziej ale zawsze powiadamiał o swojej eksploracji własciciela gruntu.I nigdy nie miał żadnych kłopotów.Co najwyżej ciekawego właściela terenu.:)
Napisano
Dawno temu(początek lat 90-tych) poszukiwałem w rejonie Norymbergi. Ale w TV, chyba 1ARD, nie pamiętam, był akurat program o karach grożących złapanym kopaczom, więc ograniczyłem się tylko do terenu, którego właścicielem był mój boss.

C.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie