Skocz do zawartości

Zamość,Tomaszów Lubelski co w trawie piszczy cz.3 !!

woytas

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 405
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Jak słysze, że mamy jechać na Zielone to mnie mdli...A na Szopowym jeszcze da się co nieco wyciągnąć;)Trzeba tylko wiedzieć gdzie szukać.Hey
Napisano
Na temat Szopowego mogliby wypowiedzieć się moi koledzy z B-a.Ale jeśli nie ma z ich strony jakichkolwiek sugestii ja również nie czuję się upoważniony.Zielone przerabialiśy w 80-tych zejszłego 100-lecia,pod górką przy przystanku.Kol egon pamięta z pewnością to miejsce.Niestety inne czasy inne gadżety.Jutro jestem w Bożej Woli oczywiście nie na odpuście.
Pzdr.

kol
Napisano
heh stare czasy,pamietam jak dzis.Pamietamn jak w oczekiwaniu na pkasea;-) wlaczylym wykrywke i kolo samego przystanku kopalem blachy.wspomnienia...
Napisano
Witam. Chętnie się podłączę". Pytanie tylko kiedy, gdzie, jaki zestaw wyposażenia wybrać? Piszcząco-kopiący czy kopiąco-obalający? ;-D Pozdrawiam
Napisano
Cześć. Fanciki pierwsza klasa . Ładownice w przyzwoitych stanach , bagnecik super. Ja jak na razie poznaje solarisa , ale na wiosnę planuje z kolegą skoczyć gdzieś w okolice Zamościa, może wyjdą fanty podobne do kolegi . Pozdrawiam i powodzenia
  • 2 weeks later...
Napisano
I gdzie byłeś Widelczyk? Wyszło co? Ja spacerowałem dziś i wczoraj po Górecku...Troszke września tradycyjnie wyskoczyło.Oczywiście w miejscach, w których od 20 lat już nic nie ma"...pzdr
Napisano
Witaj bylem w okolicach Krasnobrodu a dokladnie las Borek wyskoczyl ladny wz.24 w pochwie i troche drobiazgu. W sobote wybieram sie na Szopowe a moze jakis wspolny spacer ?
Napisano
Wszyscy piszą o Zielonym,Ulowie, Krasnobrodzie itp., miejsca ogólnie znane. Czy może ktoś chodził po Wożuczynie, Rachaniach, Wieprzowie? Kilka razy jadąc przez las Wieprzów-Werechanie widziałem koleżków" z wykrywkami. Mieli fanty ( chełm i saperki). Wykrywki hrubieszowskie. Jeżeli ktoś był na tym terenie i coś znalazł może się podzieli informacjami.
Napisano
kadet666 - saperki mieli własne czy znalezione? Tak pytam bo kilka razy sam łaziłem w tamtych terenach ale albo tam nic nie ma albo po prostu teren mnie nie polubił;/. Ogólnie ciężko o ciekawy sygnał, na polach przeważnie kulki szrapnelowe i śmieci, w lasach czasem łuski się trafią. No ale jeśli ktoś coś trafił ciekawego w tych terenach to chętnie poczytam/pooglądam. Ja niestety nie miałem szczęścia do tamtych terenów.
Napisano
Witam kolege egon10 zwykly perkun jak dla mnie , ale mam w kolekcji eksportowa wersje z onnaczeniem wzoru a na progu przedniego plazu glowni nazwa wytworni perkun a z drugiej strony tylko WP bez godla posiada sporo oznakowan.
Napisano
a to wz.24 z trzonkiem
http://www.inert-ord.net/ger03a/gerhgr/stck/

a to wz.24 bez trzonka
http://pl.wikipedia.org/wiki/Granat_zaczepny_wz.24

pozdrawiam kolegów
Który to las Borek, jeśli nie tajemnica?
Napisano
A chodził ktoś z was z lasach w okolicach wsi Łabunie Reforma? Trafia się tam coś ciekawego? Bo las całkiem duży tylko nie wiem czy coś tam w ogóle ktoś trafił.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie