edelmano Napisano 9 Październik 2009 Napisano 9 Październik 2009 hej mariusz a jakies konkretne miejsce gdzie bedzie cie mozna znaleśc lub koło czego cie szukać
edelmano Napisano 9 Październik 2009 Napisano 9 Październik 2009 no tak kiedys łaziłem tam gdzie był ten reportaz bo trz słyszałem otym od miejscowych ale wszystko inne sie trafiało tylko nie to a tu taki fart i ti przez kogo hehe jednak dobrze sie stało ze był ktos madry co wiedział z czym to sie je i sie stało tak jak sie stało pozdrawiam
mariusz30 Napisano 13 Październik 2009 Napisano 13 Październik 2009 witam witam środowisko i co znowu nalot i sukces miejmy się na baczności.pozdro
edelmano Napisano 13 Październik 2009 Napisano 13 Październik 2009 hej mariusz30 a dokładniej ? jaki znowu nalot u kogo i o co chodzi? pozdro sorki ale wypadło mi cosi niestety niemogłem w sobotea co tam ciekawego i jak eksploracja sie powidła czy nie za bardzo ? pozdro
mariusz30 Napisano 13 Październik 2009 Napisano 13 Październik 2009 witam nic ciekawego , a dokladnie to chodzi mi o sukces"naszych organów ścigania http://www.kwp.lublin.pl/index.php?action=news&action_id=8323
Blitzkrieg Napisano 13 Październik 2009 Napisano 13 Październik 2009 Żal... Co tu wiecej pisać. I 'wykrywacz' też zabezpieczyli hahaha do muzeum chyba;)
edelmano Napisano 14 Październik 2009 Napisano 14 Październik 2009 hehe no brak słów facet teraz sie przestraszy" , o i sa teraz dwie mozliwosci nie będzie więcej nic szukał albo kupi se druga wykrywke i dalej będzie prowadził poszukiwania a wiem z tego co czytam na róznych forach ze tacy ludzie bo napewno był to hobbysta nie zaprzestanie poszukiwań
mariusz30 Napisano 18 Październik 2009 Napisano 18 Październik 2009 witam a co tak wszyscy pomilkli ?
mariusz30 Napisano 19 Październik 2009 Napisano 19 Październik 2009 Cześć egon ale kto ma przyjechać???
edelmano Napisano 31 Październik 2009 Napisano 31 Październik 2009 hej i znowu zapadła cisza!!!!!!!!!
dzieci3 Napisano 31 Październik 2009 Napisano 31 Październik 2009 Ponieważ jutro jest Dzień Zmarłych.Trzeba uszanować pamięć o tych co polegli,odeszli,chcieli odejść.Jeśli znasz taki samotny krzyż w lesie,polu zapal światło.Pzdr.
michal16 Napisano 1 Listopad 2009 Napisano 1 Listopad 2009 Może nie w Zamościu , ale bliżej Lublina. Razem z kumplem podczas wykopków zapaliliśmy znicze na mogiłach żołnierzy rosyjskich i austryjackich z okresu I ws. pozdrawiam
mariusz30 Napisano 11 Listopad 2009 Napisano 11 Listopad 2009 Witam taka jak pogoda malutkie denko jak w pracy to nie pada jak wolne to pada , takie nasze ( moje )szczęście .A jak reszta ekipy co tam na w szeregach słychać.pozdo
mariusz30 Napisano 11 Listopad 2009 Napisano 11 Listopad 2009 Ale słyszałem kolego edelmano ,że na Zielonym byłeś jakieś ciekawe fanty?Pochwal się kolegom .pozdro
edelmano Napisano 11 Listopad 2009 Napisano 11 Listopad 2009 a wsumie to nic ciekawego pare niesmiertelników i łusek ale tego nie zbierałem nawet straszna korozja była wtym miejscu no i musiałem trafic na dziewicze miejsce a dosłownieto bylo 10m na 10m pozdro
mariusz30 Napisano 13 Listopad 2009 Napisano 13 Listopad 2009 witam a kolega edelmano czy naprawdę○ byles na zielonym bo jakos trudno mi uwierzyć sory oczywiście ale tam dziewicze miejsce??????
egon10 Napisano 13 Listopad 2009 Napisano 13 Listopad 2009 CZESCKolego edelmano,to ja lykne" te skorodowane blachy,prosze wroc po mnie,oddam Ci za bilet,ewentualnie za paliwo do auta,i wierz mi jeszcze sowicie wynagrodze.badz czlowiekiem prosze zrob to
mariusz30 Napisano 14 Listopad 2009 Napisano 14 Listopad 2009 Witam a ja przebijam kolegę egona dam dwa razy tyle co kolega.
egon10 Napisano 14 Listopad 2009 Napisano 14 Listopad 2009 Kolego Mriuszu,no dobrze.Jesli juz wejdziesz w posiadanie tych niesmiertelnikow to zapodaj fotki hehehhe
edelmano Napisano 15 Listopad 2009 Napisano 15 Listopad 2009 hej ja juz popisałem z Mariuszem i wszystko wiadomo pozdrawiam
bartols Napisano 16 Listopad 2009 Napisano 16 Listopad 2009 Tomaszowskie: Policyjny dozór za artyleryjski pociskZarzut nielegalnego posiadania amunicji usłyszał 46-letni mieszkaniec gminy Dołhobyczów. Prokurator zastosował wobec Waldemara K. poręczenie majątkowe i dozór policji.Pociskiem zajęli się saperzyPrzypomnijmy, że mężczyznę wydał 21-letni kolega, który pomagał mu pozbyć się znalezionego kilka dni wcześniej w lesie pocisku artyleryjskiego.Zadzwonił na policję i opowiedział o tym, że widział, jak ktoś przy drodze Suszów–Liski wyrzucił z samochodu niewypał.Pociskiem zajęli się saperzy, a policjanci postanowili dokładnie przepytać świadka zdarzenia. 21-letni mieszkaniec gminy Dołhobyczów, który miał w organizmie 3 promile alkoholu, plątał się w szczegółach, a w końcu przyznał, że razem z 46-latkiem pozbyli się pocisku.Ustalono, że Waldemar K. znalazł go kilka dni wcześniej w lesie i przytaskał go na podwórko. Gdy w końcu zdał sobie sprawę z zagrożenia, postanowił się go pozbyć.O pomoc poprosił kolegę, którego po wszystkim zaczęło gryźć sumienie.Waldemarowi K. grozi do 8 lat więzienia.http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20091105/ZAMOSC/692896924Co to za pocisk - wie ktoś może?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.