Skocz do zawartości

Zamość,Tomaszów Lubelski co w trawie piszczy cz.3 !!

woytas

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 405
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
no tak kiedys łaziłem tam gdzie był ten reportaz bo trz słyszałem otym od miejscowych ale wszystko inne sie trafiało tylko nie to a tu taki fart i ti przez kogo hehe jednak dobrze sie stało ze był ktos madry co wiedział z czym to sie je i sie stało tak jak sie stało pozdrawiam
Napisano
hej mariusz30 a dokładniej ? jaki znowu nalot u kogo i o co chodzi? pozdro sorki ale wypadło mi cosi niestety niemogłem w sobotea co tam ciekawego i jak eksploracja sie powidła czy nie za bardzo ? pozdro
Napisano
hehe no brak słów facet teraz sie przestraszy" , o i sa teraz dwie mozliwosci nie będzie więcej nic szukał albo kupi se druga wykrywke i dalej będzie prowadził poszukiwania a wiem z tego co czytam na róznych forach ze tacy ludzie bo napewno był to hobbysta nie zaprzestanie poszukiwań
  • 2 weeks later...
Napisano
Ponieważ jutro jest Dzień Zmarłych.Trzeba uszanować pamięć o tych co polegli,odeszli,chcieli odejść.
Jeśli znasz taki samotny krzyż w lesie,polu zapal światło.
Pzdr.
Napisano
Może nie w Zamościu , ale bliżej Lublina. Razem z kumplem podczas wykopków zapaliliśmy znicze na mogiłach żołnierzy rosyjskich i austryjackich z okresu I ws. pozdrawiam
  • 2 weeks later...
Napisano
Witam taka jak pogoda malutkie denko jak w pracy to nie pada jak wolne to pada , takie nasze ( moje )szczęście .A jak reszta ekipy co tam na w szeregach słychać.pozdo
Napisano
a wsumie to nic ciekawego pare niesmiertelników i łusek ale tego nie zbierałem nawet straszna korozja była wtym miejscu no i musiałem trafic na dziewicze miejsce a dosłownieto bylo 10m na 10m pozdro
Napisano
CZESC
Kolego edelmano,to ja lykne" te skorodowane blachy,prosze wroc po mnie,oddam Ci za bilet,ewentualnie za paliwo do auta,i wierz mi jeszcze sowicie wynagrodze.badz czlowiekiem prosze zrob to
Napisano

Tomaszowskie: Policyjny dozór za artyleryjski pocisk

Zarzut nielegalnego posiadania amunicji usłyszał 46-letni mieszkaniec gminy Dołhobyczów. Prokurator zastosował wobec Waldemara K. poręczenie majątkowe i dozór policji.
Pociskiem zajęli się saperzy

Przypomnijmy, że mężczyznę wydał 21-letni kolega, który pomagał mu pozbyć się znalezionego kilka dni wcześniej w lesie pocisku artyleryjskiego.

Zadzwonił na policję i opowiedział o tym, że widział, jak ktoś przy drodze Suszów–Liski wyrzucił z samochodu niewypał.

Pociskiem zajęli się saperzy, a policjanci postanowili dokładnie przepytać świadka zdarzenia. 21-letni mieszkaniec gminy Dołhobyczów, który miał w organizmie 3 promile alkoholu, plątał się w szczegółach, a w końcu przyznał, że razem z 46-latkiem pozbyli się pocisku.

Ustalono, że Waldemar K. znalazł go kilka dni wcześniej w lesie i przytaskał go na podwórko. Gdy w końcu zdał sobie sprawę z zagrożenia, postanowił się go pozbyć.

O pomoc poprosił kolegę, którego po wszystkim zaczęło gryźć sumienie.
Waldemarowi K. grozi do 8 lat więzienia.

http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20091105/ZAMOSC/692896924

Co to za pocisk - wie ktoś może?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie