butchcassiddy Napisano 15 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2009 Serwus Kamraci. Trafiliśmy do jednego z szacowniejszych tytułów na rynku polskiej prasy. Zapraszam do lektury. Butch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
butchcassiddy Napisano 15 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2009 o, przepraszam. Zapomniałem wkleić link.http://tygodnik.onet.pl/30,0,32830,wehrmacht_pozdrawiamy,artykul.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 15 Wrzesień 2009 Share Napisano 15 Wrzesień 2009 fajne podejscie do tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuczman Napisano 16 Wrzesień 2009 Share Napisano 16 Wrzesień 2009 A dla mnie ten link nie dziala, znalazlem za to tu: http://tygodnik.onet.pl/30,0,32829,wehrmacht_pozdrawiamy,artykul.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 16 Wrzesień 2009 Share Napisano 16 Wrzesień 2009 wczoraj działał.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szajka Napisano 16 Wrzesień 2009 Share Napisano 16 Wrzesień 2009 Pismaki przesadzaja a na codzien jak pokazuja ofiary wypadku w tv albo wiezinow guatanamo czy inne rzeczy same zdjecie w prasie sa makabryczne a tu koles nad rekonstrukcjami rozwija jakies ciemne flagi. A widok egzekucji wiezniow pewnikiem nie zrobil na mlodych wrazenia w co drugiej grze wiecej flakow i krwi leci po scianach jeszcze bardziej realistycznie Według mnie historie trzeba dotknac zobaczyc powachac zeby nie byla tylko kartka w podreczniku i dlatego wszelakie rekonstrukcje i odswierzanie historii na tak zwane zywo jest czyms welug mnie co pewnikiem utkwi w pamieci bardziej niz wyklad pismaka na sztywno zdrow szajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.