Krychu_Szprotawa Napisano 10 Wrzesień 2009 Autor Napisano 10 Wrzesień 2009 Witam, proszę o identyfikację klamerki ze zdjęcia. Znajomy wczoraj trafił i prosił mnie o pomoc w identyfikacji, niestety ja rozkładam ręce, gdyż pierwszy raz widzę taką klamerkę.Z góry dzięki za wszelkie info.Pozdr, Krystian
Krychu_Szprotawa Napisano 10 Wrzesień 2009 Autor Napisano 10 Wrzesień 2009 Witam, proszę o identyfikację klamerki ze zdjęcia. Znajomy wczoraj trafił i prosił mnie o pomoc w identyfikacji, niestety ja rozkładam ręce, gdyż pierwszy raz widzę taką klamerkę.Z góry dzięki za wszelkie info.Pozdr, Krystian
danieloff Napisano 10 Wrzesień 2009 Napisano 10 Wrzesień 2009 http://www.pryaga.nm.ru/russia/sssr_utchebka.htm
danieloff Napisano 10 Wrzesień 2009 Napisano 10 Wrzesień 2009 Dodam jeszcze tylko, że do niedawna te klamerki schodziły na Allegro jako carskie klamry kadetów", za całkiem ładne pieniądze:-)
8total4 Napisano 10 Wrzesień 2009 Napisano 10 Wrzesień 2009 carskie klamry kadetów he he..tylko kto ukradł orła i półsłońce?bo księżyc to dwóch takich..;)
danieloff Napisano 10 Wrzesień 2009 Napisano 10 Wrzesień 2009 Teraz ludziska są juz nieco mądrzejsi, ale paru cwaniaków nieźle na tych szkolnych masówkach zarobiło jeszcze kilka lat temu.
Krychu_Szprotawa Napisano 10 Wrzesień 2009 Autor Napisano 10 Wrzesień 2009 Dziękuje za pomoc w identyfikacji. Szczerze mówiąc to myślałem, że to nieco ciekawsza rzecz...
Pytanie
Krychu_Szprotawa
Witam, proszę o identyfikację klamerki ze zdjęcia. Znajomy wczoraj trafił i prosił mnie o pomoc w identyfikacji, niestety ja rozkładam ręce, gdyż pierwszy raz widzę taką klamerkę.
Z góry dzięki za wszelkie info.
Pozdr, Krystian
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.