goldfinger Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 witam, ostatnio ze stryszku wyskoczyły takie oto dwie szmaty, bluzka z dosyć cienkiego materiału, a spodnie są sukienne. nie doszukałem się żadnych stempli. pozdro
Łukasz Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Witam!Kolego, spójrz na swoje zdjęcia- brudne szmaty na brudnym tle, zwałczone, zmielone... Popraw się, ładnie poukładaj i może ktoś zidentyfikuje.Pozdrawiam, Łukasz
goldfinger Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 zdjęcia robiłem a gorąco" chwile po wyciągnięciu, zrobię lepsze zdjęcia jak sobie życzysz Łukasz, ale dopiero za jakiś czas..pozdro
goldfinger Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 a jeśli chodzi o spodnie jest cień nadziei, że są przed wojenne??
goldfinger Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 jeszcze taki niemiecki plecak tam zalegał
goldfinger Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 witam, ostatnio ze stryszku wyskoczyły takie oto dwie szmaty, bluzka z dosyć cienkiego materiału, a spodnie są sukienne. nie doszukałem się żadnych stempli. pozdro
sid30 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 wyglada jak stara bluza milicyjna :)) jaki ma kolor bo na fotkach marnie widac :(
Question
goldfinger
pozdro
16 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.