goldfinger Napisano 9 Wrzesień 2009 Autor Napisano 9 Wrzesień 2009 witam, ostatnio ze stryszku wyskoczyły takie oto dwie szmaty, bluzka z dosyć cienkiego materiału, a spodnie są sukienne. nie doszukałem się żadnych stempli. pozdro
Łukasz Napisano 10 Wrzesień 2009 Napisano 10 Wrzesień 2009 Witam!Kolego, spójrz na swoje zdjęcia- brudne szmaty na brudnym tle, zwałczone, zmielone... Popraw się, ładnie poukładaj i może ktoś zidentyfikuje.Pozdrawiam, Łukasz
goldfinger Napisano 10 Wrzesień 2009 Autor Napisano 10 Wrzesień 2009 zdjęcia robiłem a gorąco" chwile po wyciągnięciu, zrobię lepsze zdjęcia jak sobie życzysz Łukasz, ale dopiero za jakiś czas..pozdro
goldfinger Napisano 9 Wrzesień 2009 Autor Napisano 9 Wrzesień 2009 a jeśli chodzi o spodnie jest cień nadziei, że są przed wojenne??
goldfinger Napisano 9 Wrzesień 2009 Autor Napisano 9 Wrzesień 2009 jeszcze taki niemiecki plecak tam zalegał
goldfinger Napisano 9 Wrzesień 2009 Autor Napisano 9 Wrzesień 2009 witam, ostatnio ze stryszku wyskoczyły takie oto dwie szmaty, bluzka z dosyć cienkiego materiału, a spodnie są sukienne. nie doszukałem się żadnych stempli. pozdro
sid30 Napisano 9 Wrzesień 2009 Napisano 9 Wrzesień 2009 wyglada jak stara bluza milicyjna :)) jaki ma kolor bo na fotkach marnie widac :(
Pytanie
goldfinger
pozdro
16 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.