Skocz do zawartości

Jabel2

mechowo40

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Dzisiaj maja mi przyslac jabla2 Czy na poczatek sie nada Moze uda mi sie nim uzbierac zlomu i zarobic na cos lepszego Co otym myslicie Realne?
Napisano
Jak trafisz coś, co można bez obaw do skupu zanieść to może i zarobisz, ale szybko się cudów nie spodziewaj. Chyba, że będziesz zbierał gwóźdź do gwoździa.
Napisano
Nie zgadzam się miałem jabla. Jeżeli jest ekranowana cewka to wydaje różne dźwięki na zwykłym ferromagnetyku piszczy ton niżej a na kolorku zaczyna nierówno śpiewać. Kwestia wsłuchania się i poznania sprzętu. Teraz mam kanarka, ale jabel też by się przydał miał zasięg.
Napisano
Kiedyś były takie wyrywacze mirakl. Napisałem do tego pana i mi wykonał pod mojego jabla. Ekranuje się jakąś folią od górnej strony.
Napisano
Zasięg w wykrywaczach typu PI zależy własnie od średnicy cewki im wieksza średnica tym większy będzie zasięg. Z tego wykrywacza wydaje mi się ,że można zrobić ramowca 2 na 2 m.
Napisano
Tego jabla mi ukradli z piwnicy 2 lata temu. Cewka miała średnicę 24 cm., Ale jak ją ten pan wykonał i co było w środku nie wiem. Może kiedyś policja odnajdzie mój wykrywacz :)
Napisano
A zasięg miał większy od kanarka. Ale robiłem testy w powietrzu na monetach i w terenie.Im większy przedmiot leżał pod ziemią tym go lepiej widział.
Napisano
Ekranowanie cewki od Jabla to jakieś nieporozumienie,poza tym co to jest Jabel2 ?,ja znam tylko Jabla J-267,może w PPHU Jabel wymyślili coś nowego?.Niech ktoś zapoda linka.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie