Evander Napisano 1 Wrzesień 2009 Autor Napisano 1 Wrzesień 2009 Chciałbym Się Dowiedzieć Czy To Oryginał Czy Kopia . Bo Mnie To Męczy Strasznie Mógłby Ktoś Pomóc ? I Może Jeszcze Jakieś ID .Z Góry Dziękuje Za Wszelakie Info .
Evander Napisano 1 Wrzesień 2009 Autor Napisano 1 Wrzesień 2009 No I Te Widełki Jak Kolega Wcześniej Chciał .
Evander Napisano 1 Wrzesień 2009 Autor Napisano 1 Wrzesień 2009 A Mogę Wiedzieć Po Czym To Stwierdziłeś ? Nie Żebym Był Wścibski , Ale Tak Na Przyszłość Abym Wiedział . : ) .
huk 100 Napisano 1 Wrzesień 2009 Napisano 1 Wrzesień 2009 to tak nie do końca -po pierwsze materiał mi nie pasi po drugie część bicia DRGM jest bez brudu czysto ,po trzecie klamra niby wytarta a wytarć po pasie nie ma ,swastyka wygląda jakby wczoraj zdarli farbę i ostrzenie widełek nie takie - no i nos -pozdro
Evander Napisano 1 Wrzesień 2009 Autor Napisano 1 Wrzesień 2009 Dobra Dzięki . Pozdro . :) :)Gdyby Ktoś Miał Jeszcze Coś To Napisania Z Miłą Chęcią Zapraszam .
Evander Napisano 1 Wrzesień 2009 Autor Napisano 1 Wrzesień 2009 Chciałbym Się Dowiedzieć Czy To Oryginał Czy Kopia . Bo Mnie To Męczy Strasznie Mógłby Ktoś Pomóc ? I Może Jeszcze Jakieś ID .Z Góry Dziękuje Za Wszelakie Info .
Evander Napisano 1 Wrzesień 2009 Autor Napisano 1 Wrzesień 2009 A Sorry Za Złe Forum . i Dzięki Że Przeniosłeś .Ludzie Proszę...Pomocy .
huk 100 Napisano 1 Wrzesień 2009 Napisano 1 Wrzesień 2009 Klamra Policyjna -co do oryginalności to daj zbliżenia -bo nie jestem w stanie powiedzieć -pozdro
Evander Napisano 1 Wrzesień 2009 Autor Napisano 1 Wrzesień 2009 No To Napis . Mam Nadzieję Że Dobrze Będzie Widać .
Evander Napisano 1 Wrzesień 2009 Autor Napisano 1 Wrzesień 2009 Wybacz Ale Nie Ostre ; / . A Jak Na Razie Nie Mam Aparatu... .
huk 100 Napisano 1 Wrzesień 2009 Napisano 1 Wrzesień 2009 daj rewers i napisz jak trafiła do ciebie -pozdro
tyfus Napisano 1 Wrzesień 2009 Napisano 1 Wrzesień 2009 bicia masz jeszcze po drugiej stronie klamry na zapięciu - zapodaj je - huku sprawdzi :)
Evander Napisano 1 Wrzesień 2009 Autor Napisano 1 Wrzesień 2009 No Dałem Już .Jak Trafiła ? Eh . To Jest Brata , On Szuka Skarbów Już Długo I Ta Kupił . Ja Dopiero Zacząłem Szukać Tesoro Conquistador'em . On Twierdzi Że Mu Śmierdzi Kopią" A Ja Nie Wiem Co i jak Bo Mam Dopiero 15 Lat i Nie Wiem Za Wiele .Ale Już mam Fanty ; D .A Ogólnie Kupił W Anglii .
Evander Napisano 1 Wrzesień 2009 Autor Napisano 1 Wrzesień 2009 Nie Widzę Żadnych Bić.....Ale Zrobię Fotkę Bo Dorwałem Się Do Aparatu .
huk 100 Napisano 1 Wrzesień 2009 Napisano 1 Wrzesień 2009 materiał jaki -mosiądz czy aluminium ? ale widać że mosiądz -tak ?
Pytanie
Evander
Chciałbym Się Dowiedzieć Czy To Oryginał Czy Kopia . Bo Mnie To Męczy Strasznie Mógłby Ktoś Pomóc ? I Może Jeszcze Jakieś ID .
Z Góry Dziękuje Za Wszelakie Info .
24 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.