matrix14xxx Napisano 1 Wrzesień 2009 Autor Napisano 1 Wrzesień 2009 WitamMa jakieś zdobienia.Okrągłe otwory wygląda wykonano później.Od czego to może być?Z jakich czasów pochodzi?
szczurek_1979 Napisano 1 Wrzesień 2009 Napisano 1 Wrzesień 2009 albo szyld jakiejś fikuśnej, ozdobnej kłodki... ostatnio bardzo pdobne coś widziałem na giełdzie u kolesia co handlował starociami...
paput Napisano 1 Wrzesień 2009 Napisano 1 Wrzesień 2009 Witam, jak dla mnie to jelec od szpady lub pałasza.
8total4 Napisano 1 Wrzesień 2009 Napisano 1 Wrzesień 2009 też był bym za jelcem, szpada, pałasz, kordelas itp.pozdro.
szczurek_1979 Napisano 1 Wrzesień 2009 Napisano 1 Wrzesień 2009 po tej skali-linijce co ma niby odzwierciedlać ogólny wymiar tegoż elementu nadal obstawiam że to jest szyld z kłódki... wiem co widziałem, koleś chciał 25zeta za taką kłodkę, wyglądała na prawdę bardzo podobnie i prawie ją wziąłem, nawet cene zbiłem do 17zeta :-) ale co nie znaczy że nie może to być jelec... pozdro
Pytanie
matrix14xxx
Witam
Ma jakieś zdobienia.Okrągłe otwory wygląda wykonano później.
Od czego to może być?Z jakich czasów pochodzi?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.