woytas Napisano 31 Sierpień 2009 Napisano 31 Sierpień 2009 i 3Pochwa bagnetu jest osiagalna w 2 kolorach - oksyda i zielony.Polecam kontakt z dzialem Marketingu FB w Radomiu.Podziekowania dla wszystkich z forum za pomoc i wspolprace.Watek na prosbe kolegow nadal zablokowanyPost został zmieniony ostatnio przez moderatora woytas 05:07 01-09-2009
woytas Napisano 1 Wrzesień 2009 Napisano 1 Wrzesień 2009 I jeszcze jedna informacja - od kolegow Huka i Dario - wkrotce pokaza nam nowe zdecydowanie lepsze zdjecia bagnetu w wersji ostatecznej, poprawionej - jednoczesnie przepraszaja za jakosc zdjec prezentowanych dotychczas.
woytas Napisano 2 Wrzesień 2009 Napisano 2 Wrzesień 2009 W zwiazku z oskarzeniami w stosunku do mojej osoby, ze klamie i manipuluje watkiem - odblokowuje go.
Czlowieksniegu Napisano 2 Wrzesień 2009 Napisano 2 Wrzesień 2009 Ja, znów, w kwestii formalnej.Czy Żubr był schłodzony do odpowiedniej temperatury?Pozdrawiam.
huk 100 Napisano 2 Wrzesień 2009 Autor Napisano 2 Wrzesień 2009 Wątek był pod tytułem Wznowienie produkcji Bagnetu wz.29 w Fabryce Broni Radom " osiągnęliśmy cel -proszę o zamknięcie wątku -nie interesują nas jakieś oskarżenia pseudo pomocników -proszę zamknąć wątek -mam do tego prawo co do następnych posunięć FB poinformujemy odkrywców -temat na dzień dzisiejszy uważam za wyczerpany -dziękuje wszystkim za pomoc w imieniu Dario i swoim .
huk 100 Napisano 2 Wrzesień 2009 Autor Napisano 2 Wrzesień 2009 Wszelkie zapytania o sprzedaż bagnetu proszę kierować do FB do Dział Handlu i Marketingu wklepiecie w wyszukiwarkę i tam są podane numery telefonów tutaj nie mogę ich podać -jeżeli będziemy wiedzieli coś wcześniej to nie omieszkamy podać -pozdro
huk 100 Napisano 2 Wrzesień 2009 Autor Napisano 2 Wrzesień 2009 dzisiaj rozmawiałem z Działem Handlowym FB - cena bagnetu to ok.580 zeta bez pudełka -pudełko z drewna -ok.280 zeta -pudełko ze sklejki ok.230 zeta -produkcja ruszyła na razie 1000 sztuk - ceny mogą ulec zmianie ,za tyle kasy wielu ludzi go nie kupi za prawie 900 zeta z pudełkiem to można trafić fajny oryginał - sprzedaż ok 16 września -na terenie FB -proszę dzwonić bezpośrednio do nich być może będą inne formy sprzedaży - temat zakończony -pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.