Skocz do zawartości

: Wznowienie produkcji Bagnetu wz.29 w Fabryce Broni Radom !! cz.2

huk 100

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

i 3
Pochwa bagnetu jest osiagalna w 2 kolorach - oksyda i zielony.
Polecam kontakt z dzialem Marketingu FB w Radomiu.
Podziekowania dla wszystkich z forum za pomoc i wspolprace.
Watek na prosbe kolegow nadal zablokowany

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora woytas 05:07 01-09-2009

• Odpowiedzi 60
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
I jeszcze jedna informacja - od kolegow Huka i Dario - wkrotce pokaza nam nowe zdecydowanie lepsze zdjecia bagnetu w wersji ostatecznej, poprawionej - jednoczesnie przepraszaja za jakosc zdjec prezentowanych dotychczas.
Napisano
Wątek był pod tytułem Wznowienie produkcji Bagnetu wz.29 w Fabryce Broni Radom " osiągnęliśmy cel -proszę o zamknięcie wątku -nie interesują nas jakieś oskarżenia pseudo pomocników -proszę zamknąć wątek -mam do tego prawo co do następnych posunięć FB poinformujemy odkrywców -temat na dzień dzisiejszy uważam za wyczerpany -dziękuje wszystkim za pomoc w imieniu Dario i swoim .
Napisano
Wszelkie zapytania o sprzedaż bagnetu proszę kierować do FB do Dział Handlu i Marketingu wklepiecie w wyszukiwarkę i tam są podane numery telefonów tutaj nie mogę ich podać -jeżeli będziemy wiedzieli coś wcześniej to nie omieszkamy podać -pozdro
Napisano
dzisiaj rozmawiałem z Działem Handlowym FB - cena bagnetu to ok.580 zeta bez pudełka -pudełko z drewna -ok.280 zeta -pudełko ze sklejki ok.230 zeta -produkcja ruszyła na razie 1000 sztuk - ceny mogą ulec zmianie ,za tyle kasy wielu ludzi go nie kupi za prawie 900 zeta z pudełkiem to można trafić fajny oryginał - sprzedaż ok 16 września -na terenie FB -proszę dzwonić bezpośrednio do nich być może będą inne formy sprzedaży - temat zakończony -pozdro
  • 3 months later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie