8total4 Napisano 17 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 17 Sierpień 2009 Podsyłam znalezione w sieci info dotyczące scenariuszu tegorocznych obchodów, jako zwykły obserwator wydarzeń, nie jestem w żaden sposób związany z organizatorami..Strona główna Projektu Mokra 2009":http://www.mokra2009.powiatklobucki.pl/mokra/Szczegółowy ozkład jazdy":http://www.mokra2009.powiatklobucki.pl/mokra/scenariuszobchodow.pdfpozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 21 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2009 Wybiera się ktoś w roli widza ?pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodaamor Napisano 22 Sierpień 2009 Share Napisano 22 Sierpień 2009 Chcę jechać na trzy dni. Najbardziej interesuje mnie konferencja. Muszę tylko jakąś bazę sobie wymyślić.Gdyby ktoś z Warszawy lub okolic miał ochotę jechać to MAM WOLNE MIEJSCE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Steiner7 Napisano 1 Wrzesień 2009 Share Napisano 1 Wrzesień 2009 http://ipn.gov.pl/portal/pl/2/10418/Obchody_70_rocznicy_Bitwy_pod_Mokra_rekonstrukcja_historyczna_bitwy__Mokra_30_si.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seeteufel Napisano 1 Wrzesień 2009 Share Napisano 1 Wrzesień 2009 No i znowu. Temat wraca jak bumerang. Nie mam pojęcia jakie grupy odtwarzały stronę niemiecką, ale panowie...Inscenizacja z 1939 roku, tak?To czemu widzę motocyklistę w sumpftarnie? (Nawet nie chcę wiedzieć co ma na nogach).Czemu widzę odznakę za zniszczenie czołgu, ustanowioną nota bene w 1942 roku?Nie wspomnę o smętnie zwisających p-gazach i chlebakach pozapinanych to na lewym, to na prawym półdupku. O innych detalach nawet nie wspomnę bo nie warto...Panowie... jak jest wam wszystko jedno, to może po prostu poprzebierajcie się za Janosików i będzie też git.Wstyd. I tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurtwegner Napisano 1 Wrzesień 2009 Share Napisano 1 Wrzesień 2009 O SchweizerischeGrau już nie wspominając..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 1 Wrzesień 2009 Share Napisano 1 Wrzesień 2009 Bo to chyba już klęska urodzaju w rekonstrukcji- różnego rodzaju imprez więcej niż prawidłowo odzianych Niemców". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurtwegner Napisano 1 Wrzesień 2009 Share Napisano 1 Wrzesień 2009 Coś na rzeczy jest. Zmierzamy niechybnie w kierunku 2000 REKOnstrukcji na 2000 lat Państwa Polskiego". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seeteufel Napisano 1 Wrzesień 2009 Share Napisano 1 Wrzesień 2009 Nic dziwnego że przegrali wojnę...Nie ma to jak niemiecki ordnung. A rekokokonstruktorom gratuluję profesjonalnego podejścia do tematu rekokokonstrukcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piett Napisano 1 Wrzesień 2009 Share Napisano 1 Wrzesień 2009 Jest chyba jakieś światełko w tunelu - żaden nie posiada z tego co widzę szelek bojowych, a to jakiś plus jest:P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 3 Wrzesień 2009 Share Napisano 3 Wrzesień 2009 jak to mówią tak rawiec karje jak mu maeteriału staje.czy jest tajemnicą jaki był budzżet tej imprezy bo ja słyszałem coś o ponad 50 tys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 3 Wrzesień 2009 Share Napisano 3 Wrzesień 2009 Raz jeszcze napiszę jako obserwator - za dużo imprez na zbyt mało dobrze odzianych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 3 Wrzesień 2009 Share Napisano 3 Wrzesień 2009 Ja myślałem ,że wyrośliśmy już z takiego REKO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cezar11pu Napisano 21 Wrzesień 2009 Share Napisano 21 Wrzesień 2009 Owszem niestety większość z was ma rację ,tylko większość tych iemców " jest po prostu z przypadku zresztą jak cała to tegoroczna impreza .Jeżeli ze strony władz będzie wola żeby za rok odbyła się ta rekonstrukcja to na pewno poprosimy prawdziwe grupy z twoimi sprzętami okejos na pewno,ale zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.