Skocz do zawartości

jaki kupic

d1978

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam!!!Prosze o rade jaki sprzet kupic ,nie chodzilem nigdy z dobrym sprzetem ale chcialbym kupic cos lepszego od ace250 ,aby byl dobry na monetki i militarke do 1500zl
Napisano
a czy ta proxima ma selekcje metali i czy jest latwa w obsludze,na allegro widzialem jakies polskie wykrywacze dominator chyba za 2000zl to dobry sprzet
Napisano
proxima jest bardzo skuteczna, fisher f 70 troszke czulszy, jednakze troszke trudniejszy. Jesli nie miales do czynienia z detektorkami bedziesz go chciał rzucic o drzewo-gdyz ciagle sygnałki cie wykończą, proxima jest bardzo stabilna i ma to co nie ma fisher - statyk ( na militaria w lesie, statyk bardzo głeboki.)
Napisano
Nie ma wykrywki do 1500 zł dobrej na drobnicę i na militarkę...w tej cenie są wykrywacze z trybem statycznym i dynamicznym,ale czy są faktycznie dobre,czy tylko przeciętne ?!
Napisano
Kolego albertus32...nie muszę używać wyszukiwarki i niczego czytać,by mieć własna opinię o tym wykrywaczu.Widać Kol.jeszcze nie pracował ze sprzętem faktycznie bardzo dobrym na kolor.Skoro kolega tak go chwali może przy okazji również napisze,dlaczego kupił innej marki...
Napisano
Heh jak zwykle dyskusja o wykrywaczach :/ , za kwotę 1500 zł raczej nic lepszego nowego i na gwarancji od proximy nie kupimy, tym bardziej tak uniwersalnego. Wiadomo są wykrywacze lepsze i skuteczniejsze i co za tym idzie kwota którą trzeba wydać pokaźnie rośnie, ale jak zwykle każdy chwali swoje a kupić coś trzeba. Osobiście używam proximy i jestem zadowolony, na militarkę i okopy mamy statyka z identyfikacją graficzną (dla mnie rewelacja), a na drobny kolorek dynamika, na jedno i drugie coś takiego jak tryb jednoczesny zwany mixem. Jednym słowem wybór należy do ciebie :D
Pozdrawiam, życzę szybkiej, udanej decyzji i zakupu dobrego sprzętu a przede wszystkim dobrych miejscówek i farta !!
Napisano
kolego hombre1- podana cena 1500 zl, nie polece przeciez fishera f 75 za 4099, z ktorym teraz pracuje, po 2 jesli piszesz,ze nie pracowalem na sprzecie naprawde dobrym na kolor, napisz jaki to sprzet i doradz koledze, moze kupi uzywany, bo napewno nie nowy, prawda?...
Napisano
Ano prawda...ale wg.mnie nie ma wykrywaczy zarówno dobrych na kolor jak i na militarkę.Jak dobry na kolor,to gorszy na militarkę i odwrotnie.Żadnej marki nie zaproponuję...najlepiej samemu poczytać i wyciągnąć własne wnioski.Pozdrawiam!
Napisano
VanWorden...nie sądzę,abym sie mylił...nie sądzę również abym się mylił,że to nie przypadek,że jest sporo postów typu...kwota do 1500 zł i co dalej ?!...a potem wiadoma odpowiedż...meczące są te ciągłe tematy na jeden temat...
Napisano
P.S. A skoro już zostałem przyparty do tzw.muru",to napiszę,że w dobie zmiany modelu Minelaba X-70 na nowy model zdecydowanie lepszym rozwiazaniem jest kupno np.używanego X-70 na kolor i militarkę niz ...
Napisano
Jeżeli zaczniemy rozmawiać o używanych sprzętach do 1500 to troszkę temat się poszerzy, ale po pierwsze ciężko byłoby znaleźć X70 w tej cenie a po drugie akurat na militarkę i tak Proxima jest od niej lepsza, choćby ze względu na pełny tryb statyczny.

Pozdrawiam

VW
Napisano
Kupić taki,żeby odpowiadał oczekiwaniom i jednocześnie sytuacji finansowej.Moja sugestia na dzień dzisiejszy to Whites Xlt,niestety trzeba dorzucić kilka złotych.Róznica będzie widoczna przynajmniej na wyświetlaczu.Co do reszty konkretna miejscówka o której dzisiaj można tylko pomarzyć.Osobiście skłaniam się jeszcze ku Minelabom.Pzdr.
Napisano
Mam Prospectora jest OK, polecam Ci go do tysiąca, na militarkę dobry. Chodziłem też z innymi wykrywaczami i w Prospectorze nie ma wariacji sygnałów, ma dobrą pracę statyczną, jak masz sygnał, to jest to sygnał pewny, a nie że zastanawiasz się, czy to aby na pewno nie wariacja wykrywki. Nie mówiąc o tym, że ma lepsze zasięgi od ACE. Dominatora też testowałem, fajny.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie