kloki Napisano 13 Sierpień 2009 Autor Napisano 13 Sierpień 2009 Niby wykop, złamana - proszę o zdanie
kloki Napisano 13 Sierpień 2009 Autor Napisano 13 Sierpień 2009 Niby wykop, złamana - proszę o zdanie
filipe75 Napisano 13 Sierpień 2009 Napisano 13 Sierpień 2009 Witam. Pisałem do ciebie na mejla w sprawie godła hesji z pikelchauby.Wyprostowałeś je ? ?Jeśli tak to daj fotki na mejla .
8total4 Napisano 13 Sierpień 2009 Napisano 13 Sierpień 2009 lipa.pływający rysunek.. nie widzisz tego ?sama swasta jest mocno po bimbrze" ;)
kloki Napisano 13 Sierpień 2009 Autor Napisano 13 Sierpień 2009 Tak tylko chciałem zagadać, nie robiłem sobie nadziei ze oryginal. Coz tu sie spodziewac po dodatku za 10 zl :)filipe75 - lewek jeszcze nie jest wyprostowany, bo nie mogę znaleźć u siebie takiego specjalisty, który by się tego podjął. Gdzie warto o naprostowanie zapytać? Jubilerzy, u których byłem prostują tylko złoto.Dziś do lewka dołączył taki ptaszek
kloki Napisano 14 Sierpień 2009 Autor Napisano 14 Sierpień 2009 dzięki raned. Trochę boję sie tego ruszać, z wiadomych powodów. Skoro mówisz ze nie takie trudne, to moze zadziałam. filipe poczta działa wzorowo - kklokki@wp.pl :)
Pytanie
kloki
Niby wykop, złamana - proszę o zdanie
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.