Penetrator Napisano 10 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2009 http://www.gs24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090810/POLICE/236648673 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomala_kikol Napisano 10 Sierpień 2009 Share Napisano 10 Sierpień 2009 Niezły arsenał:) Tylko pocisnęli o poszukiwaczach amatorach:( A gość co się tam wypowiada nie za bardzo potrafi się wysłowić:( Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majros Napisano 12 Sierpień 2009 Share Napisano 12 Sierpień 2009 Po amatorach poszukiwaczach to pocisnął redaktor, włożył slogan zanim odezwał się facet który opowiadał o tym znalezisku. Ten zmieszany tylko potwierdził, sądzę że nie zamierzał tak dosadnie powiedzieć o kolegach amatorach z branży. Nie wiem co ty Tomala _kikol nie rozumiesz w wypowiedzi tego faceta, ja zrozumiałem wszystko, że nie potrafi się wysłowić, o co chodzi? nie medialny czy jaki czort? Nie każdy jest Lisem z polsatu.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomala_kikol Napisano 12 Sierpień 2009 Share Napisano 12 Sierpień 2009 Wiesz .... Mało zrozumiałem bo mało powiedział...Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panadam12 Napisano 12 Sierpień 2009 Share Napisano 12 Sierpień 2009 widać że chłopaki pierwszy raz trafili na takie cóś,stąd takie niepewne wypowiedzi,ale i tak gratuluje,mimo kilku pomyłek pana redaktora np flak 38 kalibru 22mm,lub unikalna broń sturmgewehr 44,zajebiste trafienie,pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stg1971 Napisano 14 Sierpień 2009 Share Napisano 14 Sierpień 2009 mogły być jakieś rarytasiki,ale widać że mają małą wiedzę,może trafili jakiś tam egzemplarz fg42.lup pzb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.