Skocz do zawartości

Jaki kupić wykrywacz?

wiersz11

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam!

Mój wuj zaszczepił we mnie to hobby.
Chciałbym abyście doradzili mi jaki kupić wykrywacz.
Kwota jaką mogę przeznaczyć na dzień dzisiejszy to ok. 900 PLN.

Proszę, jeśli możecie to podajcie mi kilka propozycji.
Napisano
moim zdaniem za ta kase to najbardziej uniwersalny bedzie solaris i ma swietne osiagi itp. oczywiscie jak na swoja klase a jeszcze powinno ci starczyc na saperke;). nie jest to najlatwiejszy wykrywacz ale moja zona z nim smiga i daje sobie rade na dynamice typowo na kolorek zeby nie musiala gleboko kopac.
Napisano
Chciałbym szukać bardziej militaria. Ponieważ mieszkam na mazurach, niedaleko Olsztynka. Znam tutejsze lasy doskonale. I z tego co dobrze pamiętam to znam położenie ok. 10 bunkrów. Wiem również gdzie jest kilka spalonych przez Rosjan ( wiem z opowieści, że to Rosjanie, z opowieści dziadka)chat wraz z dolegającymi niegdyś do niej zabudowań typu stodoła itd. Z tego co się orientuje to nie były jeszcze penetrowane" przez jakichkolwiek poszukiwaczy. :) I problem pojawia się w tym miejscu, mianowicie czy w takich miejscach będzie więcej drobnicy czy militaria?
Napisano
ja śmigałem z kanarkiem 1 rok i powiem tak -
w miarę chodzenia apetyt rośnie ;
teraz śmigam z Solarisem i jestem zadowolony :)
dobry na drobnice kolorową i na militarke :)
Napisano
Ja śmigam tak jak Zone51 na Solarce i mam moim zdaniem dobre wyniki zarówno w militarce jak i w monetkach zerknij tu http://www.odkrywca.pl/nasze-odkrycia-z-okolic-gorzowa,652115.html#652115 Zdrów
Napisano
moim zdaniem bez apelacyjnie najlepszy byłaby proxima, prawdziwy statyk na militaria, przy czym głeboki na kolor. Powinienes kupic na gwarancji jeszcze , ostatnio około tygodnia poszła proximka za 900 zł na gwarancji jeszcze rok. Proxima ma mikserek wiec chodzac po lasach szukajac militaria nie przeoczysz koloru.
Solaris, jak najbardziej, lecz nastepca solarisa jest proxima, o wiele lepsza dyskryma i zasiegi około 10 procent lepsze.
pozdrawiam
Napisano
np.polecam np.tego Fishera http://www.allegro.pl/item708740728_fisher_f2_okazja.html
cena dobra, wykrywka super na kolorek,militarke tez znajdziesz
Napisano
@Wiersz11 napisal:
[...] Z tego co się orientuje to nie były jeszcze "penetrowane przez jakichkolwiek poszukiwaczy." Oj zebys sie nie zdziwil. Nie mowie juz o twoich konkretach, ale o wszystkich miejscowkach. Zeby chociaz 1% byl nie przeszukany to bedzie dobrze:) Sory za off-topic.

Pozdrawiam!
Napisano
Słuchaj kolego, być może i tak jest. Ale co do kilku to jestem na 100% pewien :) Teraz pozostaje mi kupić wykrywacz i pośmigać.

P.S. Szukałem forum z dotyczącego TEJ tematyki i nie żałuję, że wybrałem właśnie to forum :) Przygodę z tym hobby dopiero zaczynam. Codziennie jak tylko pozwoli mi czas to czytam posty i dowiaduję się wiele ciekawych rzeczy :) Np. patrząc na skandaliczne penetrowanie cmentarzy. Ja osobiście nawet i bez wykrywacza nie wszedł bym na cmentarz tylko i wyłącznie po coś by nabyć jakąś ( powiedzmy mającą wartość) rzecz, przedmiot. No dobra kończę, bo się troszkę rozpisałem.
DZIĘKI WIELKIE ZA POMOC I TREŚĆ :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie