papi Napisano 8 Sierpień 2009 Autor Napisano 8 Sierpień 2009 powiedz mi co to jest to ostatnie jak wiesz lew, glowa lwa i ??
papi Napisano 7 Sierpień 2009 Autor Napisano 7 Sierpień 2009 jest tam lew sama głowa lwa od przodu i jakby glowa czlowieka z profilu ale moge sie mylic mam troszke wyrazniejsze fotki ale niestety sa za ciezkie . klikam na twój nick pisze i daje wyslij pokazuje sie komunikat wiadomosc wyslana . takze nie wiem co mam wiecej zrobicpozdrawiam papi
Gniewkos Napisano 7 Sierpień 2009 Napisano 7 Sierpień 2009 Więc na 90% Anglia, napisz czy głowa lwa z przodu ma koronę czy nie?
Gniewkos Napisano 7 Sierpień 2009 Napisano 7 Sierpień 2009 zobacz jeszcze dokładnie w którą stronę jest profil człowieka i postaraj się rozpoznać czy to facet czy kobieta
seeker Napisano 6 Sierpień 2009 Napisano 6 Sierpień 2009 Bez znaków szczególnych, ale jednak coś tam wewnątrz jest wybite. Wklej zbliżenie. Pzdr
traper6 Napisano 6 Sierpień 2009 Napisano 6 Sierpień 2009 Daj wyraźne zdjęcia punc, po Twojemu nacięć :-)Najbardziej interesują mnie te dwie które są koło lwa.
papi Napisano 7 Sierpień 2009 Autor Napisano 7 Sierpień 2009 Lew nie ma korony profil człowieka to prawa strona twarzy wygląda jak jaskiniowiec, ale nie jestem pewien czy to profil człowieka taki było pierwsze skojarzenie i może sobie wmówiłem. Pisze na privy maile i nie dochodzą czy ktoś, kto może pomóc w tym temacie może podać swojego maila na forum
papi Napisano 6 Sierpień 2009 Autor Napisano 6 Sierpień 2009 chodzilo mi ze sygnet jest przeciety poto zeby byl mozna powiedziec uniwersalny na hude lub grube palce
papi Napisano 6 Sierpień 2009 Autor Napisano 6 Sierpień 2009 czyli po drugiej stronie przeciecia sa te punce bo sa w dwoch miejscach
papi Napisano 6 Sierpień 2009 Autor Napisano 6 Sierpień 2009 traper6 na pisałem ci maila prosze o odpowidz
traper6 Napisano 9 Sierpień 2009 Napisano 9 Sierpień 2009 Patrząc od lewej strony. 1. Sylwetka lwa2. Głowa lwa (obie punce to znaki miejskie Londynu)3. Literka G" (jest to zakodowana data produkcji)
traper6 Napisano 8 Sierpień 2009 Napisano 8 Sierpień 2009 traper6@onet.euPomiń serwer Odkrywcy. Pisz z onetu.Pozdrawiam.
papi Napisano 6 Sierpień 2009 Autor Napisano 6 Sierpień 2009 a to juz po dógiej stronie nacięcia bo jest on jakby orginalnie naciety do do regulacji grubosci palca
traper6 Napisano 7 Sierpień 2009 Napisano 7 Sierpień 2009 Daj wyraźne zdjęcia punc które są na szóstym zdjęciu od góry.Żadnego maila nie otrzymałem.
Pytanie
papi
1
25 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.