Skocz do zawartości

Podstodolniaki Jadowite" czyli motocykle ze strychów i stodół.

Klemens Forel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 414
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
@BART30,
przede wszystkim właścicielem" wątku jest Klemens Forell
i to jego powinieneś spytać o zdanie.
Temat wątku to: Podstodolniaki Jadowite" czyli motocykle ze strychów i stodół, więc wszysko inne jest off topic".
Proste rozwiązanie: załóż swój nowy wątek :)
Napisano
Bart i Hans ten temat ma służyć pasjonatom zabytkowych motocykli i chciałbym aby ich zrzeszał na forum Odkrywcy.Celowo wybrałem taki tytuł ponieważ dla każdego pasjonata podstodolniak to najfajniejszy widok i chyba sie ze mną zgodzicie?Nie mam nic przeciwko opisywaniu swoich trafień,diagnozowaniu znalezisk" czy rozmowy na temat związane z nimi.Chciałbym aby wątek był w postaci jak nocne hobbystów rozmowy na wytrawnym zlocie motocyklowym,Jeżeli jednak chcemy dać ogłoszenie o jakiejś ciekawej imprezie to dajmy krótki post i nie ozrywajmy myśli przewodniej" i każdy bedzie happy ;)Wszak ma on dla nas służyć i miec przy czym oderwać się w tej szarej zimowej rzeczywistości.Wszytkich czytelnków mojego -naszego wątku serdecznie pozdrawiam -Forel
Napisano

I takie cudo. Czy to nie jest Panther 600 ta? Kiedyś na Rotorze Olsztyńskim jakas osoba przyjechała Pantherem melodia tego silnika jest fascynującatego sie nie zapomina!

Napisano
Niestety. Ale od dawna siedzę w temacie i zawsze robiłem dużo zdjęć(ten akurat jest z sieci).
Jak przefotografuję slajdy-lata 70/80- to trochę będzie do pokazania.

C.
Napisano
Fajnie było by pooglądać takie foty.Kiedyś w Automobiliście jakis człowiek zamieścił zdjęcia samochodów w Warszawie porzuconych i dogorywających po wojnie na parkingach i posesjach były tam mercedesy DKW-ki etc.Obok Syren Fiatów i Warszaw perełki które teraz człowiek na plecach by do garażu zaciągnął a skończyły w hutach.Fotografie te naprawde niesamowite.Myślałem żeby wątek juz zamknąć i że się wypalł ale zobaczymy..... ;)
Napisano
Fajnie było by pooglądać takie foty.Kiedyś w Automobiliście jakis człowiek zamieścił zdjęcia samochodów w Warszawie porzuconych i dogorywających po wojnie na parkingach i posesjach były tam mercedesy DKW-ki etc.Obok Syren Fiatów i Warszaw perełki które teraz człowiek na plecach by do garażu zaciągnął a skończyły w hutach.Fotografie te naprawde niesamowite.Myślałem żeby wątek juz zamknąć i że się wypalł ale zobaczymy..... ;)
Napisano
Ta osiemsetka była z dwa lata temu do wyrwania w holandii za 10tyś euro, miała wymontowany silnik, w tej chwili handlarz z Belgii woła za nią 20tyś euro.
Pozdrawiam
Napisano
Witam!

Wczoraj przy okazji spotkania koleżeńskiego w garażu miałem okazję zobaczyc przytarganą tydzień, czy dwa temu M-72M z 1957r. z podlaskiej wsi. Jeszcze pachniała szopą...

Pozdrawiam, Łukasz

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie