skolcio Napisano 25 Lipiec 2009 Autor Napisano 25 Lipiec 2009 To tyle z Belgii, następna i ostatnia w kolejce jest Holandia.
woytas Napisano 25 Lipiec 2009 Napisano 25 Lipiec 2009 Skolcio na sam koniec zrob podsumowanie kosztowo-czasowe.A co do komentarzy - poprostu brak slow - zal mi tylek sciska z zazdrosci i tyle :)
skolcio Napisano 25 Lipiec 2009 Autor Napisano 25 Lipiec 2009 Mi żal tyłek ściskał z zazdrości kiedy wchodziłem do ichniejszych sklepów i widziałem na co oni sobie mogą pozwolić a ja mogę tylko popatrzeć. Ale i sama wycieczka to niesamowite przeżycie. :)
skolcio Napisano 25 Lipiec 2009 Autor Napisano 25 Lipiec 2009 Teraz NAJLEPSZE MUZEUM jakie oglądałem w czasie tych wakacji. Mieści się ono OVERLOON w Holandii. Na początku wydawało sie niepozorne umiejscowione w malutkim schludnym miasteczku, to samo co gdzie indziej, czyli mundury, broń itp. Już miałem wychodzić po zakończeniu zwiedzania gdy natknąłem się na jedne drzwi, zastałem z nimi, ogromny hangar wielkości boiska piłkarskiego, połowa wyglądała jak normandzkie pole bitwy a druga połowa zastawiona była pojazdami wszelkiej maści i rodzaju. Od francuskich renówek pierwszowojennych poprzez T-34, panthery, łodzie desantowe, myśliwce, bombowce, do migów i czołgów leopard. Stały tam wszystkie pojazdy jakie można sobie vyło wyobrazić. Przed wejściem spotkałem IS-2 :)
skolcio Napisano 25 Lipiec 2009 Autor Napisano 25 Lipiec 2009 A tu już po wejściu Panzerkampfwagen V Panther
skolcio Napisano 25 Lipiec 2009 Autor Napisano 25 Lipiec 2009 Tu chyba nie muszę podpisywać, dodam tylko że obsługa miała pecha.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.