zimmermann Napisano 23 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2009 http://wiadomosci.onet.pl/2699,2013560,historyczny_bunkier_zawalil_sie_na_pustyni_bledowskiej,wydarzenie_lokalne.htmlCoś mi się zdaje, że chyba ktoś mu pomógł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawwwo1 Napisano 23 Lipiec 2009 Share Napisano 23 Lipiec 2009 Szkoda! Ma ktoś może jakieś info na temat poligonu, który się tam znajdował. Może jakieś foto tego obiektu. Albo może jakieś linki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 23 Lipiec 2009 Share Napisano 23 Lipiec 2009 gdzie teraz jest WKZ, a gdzie był przed ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 23 Lipiec 2009 Share Napisano 23 Lipiec 2009 Wydaje mi się kol. Total że nie byli tym zainteresowani...No bo niby od kogo wyrwać troche kasy ? - za dużo problemów... ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 24 Lipiec 2009 Share Napisano 24 Lipiec 2009 taa.. u mnie też jeden niedawno odkopano przypadkiem, tyle że nie zawalił się, a zabetonowali, bo ważniejszym jak zwykle celem były podteksty religijno-pielgrzymkowe, oczywiscie Pani WKZ wydała kompletną zgodę na wiekuistą konserwację"..za to na stawianie pomników (zwykle niepotrzebnych) i bruk funfel-nówkę" zawsze są pieniądze..pod Jasną Górą w dwa tygodnie zrobiono kapitalny remont jednej z ulic (gdzie normalnie taki odcinek remontowano 2-3 miesiace!), takiego asfaltu jak tam - dawno nie widziałem..jak to ktoś kiedyś śpiewał A jednak się kręci Słońce dookoła Ziemi(...)" ;)pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slapek Napisano 26 Lipiec 2009 Share Napisano 26 Lipiec 2009 Witam.Swego czasu miałem okazjezwiedzić"pustynie Błędowską.Na pustynie był zrzucany desant spadochroniarzy z jednostek Krakowskich.Z tego co zapamiętałem to gorąco,i ciężko(pełne wyposażenie + spadochron).Całe szczęście że taktyki nie było :-). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.