szeryfns Napisano 16 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 16 Lipiec 2009 Witam!Ktoś może mi pomóc w identyfikacji tej plomby????Pozdrawiam!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
algor Napisano 16 Lipiec 2009 Share Napisano 16 Lipiec 2009 mam taka samą, znalazłem w wlkp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emes Napisano 17 Lipiec 2009 Share Napisano 17 Lipiec 2009 A ja też taką niedawno wygrzebałem-tylko że na Mazowszu-ktoś wie od czego ta plomba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szeryfns Napisano 17 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2009 Witam!Dowiedziałem się właśnie na innym forum że jest to XIX - wieczna pruska plomba solna z miasta Schoenebeck.Monogram FWR czyli Król Fryderyk Wilhelm.Pozdrawiam!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
decha Napisano 24 Lipiec 2009 Share Napisano 24 Lipiec 2009 Witam.Też taką niedawno znalazłem. Więcej na ten temat można znaleźć na:http://ostfalen.info/plomben8.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
decha Napisano 24 Lipiec 2009 Share Napisano 24 Lipiec 2009 Awers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
decha Napisano 24 Lipiec 2009 Share Napisano 24 Lipiec 2009 Rewers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motokrys10 Napisano 23 Maj 2015 Share Napisano 23 Maj 2015 i moja wykopana z Wlkp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motokrys10 Napisano 23 Maj 2015 Share Napisano 23 Maj 2015 druga strona stan idealny wykopałem też kilka kul muszkietowych boratynek prusaków i takich spłaszczonych ołowianych kul jak po lewej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Senemedar Napisano 23 Maj 2015 Share Napisano 23 Maj 2015 stan idealny tej plomby? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pro-Digger Napisano 24 Maj 2015 Share Napisano 24 Maj 2015 dacha co z tym linkiem ,nie działa :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciziol Napisano 29 Maj 2015 Share Napisano 29 Maj 2015 Mam taka z lubuskiem, napewno Wilhelm.GZ. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.