korkodyl Napisano 14 Lipiec 2009 Autor Napisano 14 Lipiec 2009 części pochodzą z miejsca z którego mam już most do rso , więc zachodzi podejrzenie że te także są od jakiejś militarki
korkodyl Napisano 14 Lipiec 2009 Autor Napisano 14 Lipiec 2009 te 3 kawałki zdają do siebie pasować - komplecik?
korkodyl Napisano 14 Lipiec 2009 Autor Napisano 14 Lipiec 2009 WZM-3 warszawskia zakłady mot. ???? -luźne skojarzenie
butchcassiddy Napisano 16 Lipiec 2009 Napisano 16 Lipiec 2009 Po wpisaniu WZM do wyszukiwarki pokazują się i Warszawskie Zakłady Mechaniczne ale ja stawiałbym na innego producenta:http://www.wzm.pl/go.live.php/PL-H57/historia.html
lupo55 Napisano 22 Lipiec 2009 Napisano 22 Lipiec 2009 Przykro mi, ale muszę Cię rozczarować - to żadna militarka - na czterech początkowych i ostatniej fot. widoczne są części od sam. Star 25/27 : lewa zwrotnica, piasta koła przedniego, tarcza hamulca (albo jak niektórzy wolą - tarcza kotwiczna szczęk hamulc.)oraz amortyzator przedn. zawiesz. - produkcji WZMot. Nr 3 w Głownie. W tym zakładzie remontowano m.in.samochody grupy Star. Regenerowano także i produkowano niektóre części do nich.Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.