Skocz do zawartości

Wykopki w UK

wzorektom

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam wszystkich jestem tutaj nowy. Mam pytanko, moze znacie kogos w okolicach zachodniego Londynu, kto by chcial razem na poszukiwania z wykrywka pojezdzic. Jak wiadomo w UK uzywanie wykrywacza metali jest dozwolone. Sam dopiero co zaczynam ale we dwoch albo i wiecej osob bedzie znacznie razniej.
pozdrawiam wszystkich

Garrett ace 250
Napisano
Wykopki na terenie UK są dozwolone ale właściciel terenu, na którym szukasz musi to wiedzieć i zgodzić się na to.
Pamiętaj o tym aby nie mieć kłopotów.
Napisano
Aha jakby ktos sie znalazl to prosze o kontakt - moze ktos troche dalej mieszka, czasami mozna dojechac - kontakt gg- 2731409 lub tomwzorek@googlemail.com
Napisano
Witaj wzorektom. Tak się składa że od niedawna działa w UK polski klub poszukiwaczy.
Wystarczy zerknąć tutaj http://www.thesaurus.com.pl
Napisano
Dzieki wielkie za linka. Do tej pory szukalem klubow ale tylko po angielsku, nie spodziewalem sie ze bedzie w uk Polski klub. Dzieki zobacze co tam jest ciekawego.
Aha jesli chodzi o poszukiwania to nie obchodzi mnie IIWW, chce zobaczyc czy dam sobie rade z monetami, moze cos ciekawego znajde.
dzieki jeszcze raz.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie