wzorektom Napisano 10 Lipiec 2009 Autor Napisano 10 Lipiec 2009 Witam wszystkich jestem tutaj nowy. Mam pytanko, moze znacie kogos w okolicach zachodniego Londynu, kto by chcial razem na poszukiwania z wykrywka pojezdzic. Jak wiadomo w UK uzywanie wykrywacza metali jest dozwolone. Sam dopiero co zaczynam ale we dwoch albo i wiecej osob bedzie znacznie razniej. pozdrawiam wszystkichGarrett ace 250
pomsee Napisano 10 Lipiec 2009 Napisano 10 Lipiec 2009 Wykopki na terenie UK są dozwolone ale właściciel terenu, na którym szukasz musi to wiedzieć i zgodzić się na to. Pamiętaj o tym aby nie mieć kłopotów.
wzorektom Napisano 10 Lipiec 2009 Autor Napisano 10 Lipiec 2009 Aha jakby ktos sie znalazl to prosze o kontakt - moze ktos troche dalej mieszka, czasami mozna dojechac - kontakt gg- 2731409 lub tomwzorek@googlemail.com
stangret Napisano 10 Lipiec 2009 Napisano 10 Lipiec 2009 Witaj wzorektom. Tak się składa że od niedawna działa w UK polski klub poszukiwaczy.Wystarczy zerknąć tutaj http://www.thesaurus.com.pl
wzorektom Napisano 10 Lipiec 2009 Autor Napisano 10 Lipiec 2009 Dzieki wielkie za linka. Do tej pory szukalem klubow ale tylko po angielsku, nie spodziewalem sie ze bedzie w uk Polski klub. Dzieki zobacze co tam jest ciekawego.Aha jesli chodzi o poszukiwania to nie obchodzi mnie IIWW, chce zobaczyc czy dam sobie rade z monetami, moze cos ciekawego znajde.dzieki jeszcze raz.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.