Cowboys From Hell Napisano 18 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2009 Piwnica. Oczywiście nie wszystkie butelki są stare:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 18 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2009 Kevlar :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 18 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2009 2 str. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 19 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2009 Kilka z dzisiaj.Jeszcze było kilka łusek.Wszystko tylko umyte wodą.Ktoś może wie czy te guziki są stare?Bo u mnie polskich rzeczy jak na lekarstwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal16 Napisano 19 Lipiec 2009 Share Napisano 19 Lipiec 2009 Guziki niestety powojenne LWP , a te obok na pewno niemieckie z okresu II wś , chyba tzw. gaciowe , piękna blaszka . GRATULUJE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 20 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2009 Dzięki.Osobiście bardziej mi się podoba sygnet :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 20 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2009 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 22 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2009 takie tam.Ostatnio coś słabo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 22 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2009 Szkoda że guzior bez uszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 22 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2009 sreberko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skok Napisano 22 Lipiec 2009 Share Napisano 22 Lipiec 2009 Guziki to nie gaciowce, a od celty. Ładna blaszka i sygnecik.Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 22 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2009 Nie załadowałem zdjęcia.Dzięki i również pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 22 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2009 2 str. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Walwuch Napisano 23 Lipiec 2009 Share Napisano 23 Lipiec 2009 Cowboy, znalazłem identyczny medalik, jaki Ty prezentujesz na zdjęciu z 2009-07-22 20:51:57. Dodam, że w okopie. Nie wiesz może, z jakiego okresu pochodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 23 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2009 Nie mam pojęcia kolego.Znalazłem go w pobliżu tego guzika. Tylko że ja szukałem na zaoranym polu.Jak chcesz to mogę wrzucić go do identyfikacji, ale dopiero we wtorek bo dopiero we wtorek będę w domu.PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 29 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2009 Z pola.Wie ktoś od czego jest ta długa łuska? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 29 Lipiec 2009 Share Napisano 29 Lipiec 2009 Pokaż bicia na spodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 29 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2009 Niestety są niewidoczne. Nawozy zrobiły swoje. Pomoczę w oliwie może to coś da ,ale wątpie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 29 Lipiec 2009 Share Napisano 29 Lipiec 2009 Oj to raczej bez bić to nie do zidentyfikowania bo np. może być to .405 Winchester Center Fire albo 10.3x65 R Baenziger (Lancaster).Musiałbyś dokładnie zmierzyć najlepiej suwmiarką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 29 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2009 Dobra postaram się zmierzyć na dniach i napiszę.A na razie dzięki i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuzia Napisano 29 Lipiec 2009 Share Napisano 29 Lipiec 2009 Witam czy jest na lampie z dolnej półki pierwsza z lewej na szkle jakiś napis lub logo nietoperza?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 31 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2009 @zuziaNa lampie na szkle nie ma niczego i na metalowej konstrukcji też niczego nie znalazłem@ensiferum3Długość łuski 71mmszerokość o góry 10.2mmna dole 11.2mmnajszersza część na dole 12.2mmotwór 9.2mmna dole łuski odczytałem tylko 2 litery DK" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 31 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2009 Kubeczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 31 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2009 Może nie są stare ale fajnie wyglądają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 31 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2009 Niestety samo ostrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.