Skocz do zawartości

Wykrywacz Smętek HS-3

nedved

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam
Zastanawiam sie nad kupnem wykrywacza smętka HS-3. Proszę o opinie na jego temat. Dopiero co zacznę zabawe z wykrywką i właśnie nad nim się zastanawiam. Czy warto właśnie ten model zakupić?
Napisano
Spędziłem z tym wykrywaczem niezapomniane chwile ,a gdy go sprzedawałem coś ściskało za gardło . To dobry ,prosty w obsłudze i skuteczny sprzęt, nie tylko na militarkę ,godny polecenia.Pozdro...
Napisano
ehhh macie racje panowie. ja mój sprzedać musiałem żeby była kasa na lepszy. ale nigdy go nie zapomnę. najlepsze fanty jak dotąd wyjmowałem właśnie smętkiem ! Pozdro
Napisano
Witam! Sam zamierzam kupić hs3, aktualnie chodzę z ACE 250, ale to już trochę za płytki sprzęt na moje miejscówki. Dlatego zdecydowałem się dokupić smętka tylko nie umie się zdecydować jaką kupić do niego cewkę, 30 czy 37? Prosił bym użytkowników hs3 o poradę :)
Napisano
Jeśli chodzi o głębokie fanty to oczywiście 37 cm ! łapie bardzo głęboko, na militarkę najlepsza. standardowa też nieźle łapie ale z dużą (przynajmniej mi) lepiej się szukało.
Lepszego sprzętu dla początkujących na militarkę nie ma. a na drobnicę się nie nadaje, chociaż mi się czasami monetki trafiały :) ale to na standardowej cewce. Pozdro
Napisano
Na klamry cewka 30 nie dawaj dyskryminacje na 10 bo znajdziesz tylko płytko zalegające tematy dyskryminacja na 2-3 i lećisz z koksem.
pozdro
  • 3 weeks later...
Napisano
Witajcie chciaBabym mezowi kupic wykrywacz tylko zabardzo nie wiem jaki prosze o rade interesuje mnie Smetek HS 3 lub Garrett ACE 250. Pozdrawiam
Napisano
Witam! Tak się składa ze posiadam obydwa te wykrywacze i moim zdaniem jeżeli ma to być pierwszy wykrywacz to zdecydowanie polecam ACE 250, bardzo łatwy w obsłudze a jego osiągi są zadowalające. Co do HS-3 to jestem z niego bardzo zadowolony xD jednak jego obsługa nie jest taka prosta jak ACE 250... ale osiągi przemawiają same za siebie xD. Na fotce fanty wykopane z kanarkiem" :D
Pozdrawiam Ncx.
  • 3 years later...
Napisano
To dwa różne wykrywacze salamandre robi ktoś z Puław nie pamiętam kto.Hs3 robi pan Smętkowski z Warszawy cena 950zł.dużo użytkowników chwali smętka to pewnie dobry na początek ja osobiście nie używałem.
Napisano
Witam :)
Ja też zdecydowałem się kupić HS3 Smętek :)
Teraz muszę czekać tylko miesiąc i wyruszam ze Smętkiem w teren, na obecną chwilę to z kanarkiem śmigam :D Zamówiłem z cewką 30 smętka. Smętek jest polecany przez wiele osób.
Pozdro
Napisano
ja zaczynałem od smętka, teraz biegam z gti 2500. Obiecałem sobie ze nieważne co będzie po gti ale smętka na pewno kupię jako 2 wykrywkę. Jest fantastyczny na militarkę i na początek przygody z wykrywką
Napisano
A mam pytanie
Czy jak będę miał cewkę 30 to znajdę jakiś hełm,bagnet, skrzynie i jakieś większe przedmioty? Czy na tego typu starocie muszę mieć tą jeszcze większa cewkę?
Pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie