Hermanos Napisano 22 Lipiec 2009 Autor Napisano 22 Lipiec 2009 Czyli kupować ten fasunek?A z hełmu faktycznie jestem dumny bo to mój pierwszy i na pewno nie ostatni! To doświadczenie które przy nim zdobyłem pozwoli mi w przyszłości zaoszczedzić dużo kasy, bardzo dużo czasu i bardzobardzo dużo nerwów!Herman
Hermanos Napisano 23 Lipiec 2009 Autor Napisano 23 Lipiec 2009 A tu są zdjęcia nitów. Tyle zostało z oryginałów.
Hermanos Napisano 23 Lipiec 2009 Autor Napisano 23 Lipiec 2009 ...koniec. Średnica nitów to ok. 12mm. Ujdą w tłoku?
Hermanos Napisano 27 Lipiec 2009 Autor Napisano 27 Lipiec 2009 No, juz wiadomo, że hełm polakierowany będzie na środę a fasunek przyjdzie albo w piątek albo na poczatku nastepnego tygodnia.
Hermanos Napisano 4 Sierpień 2009 Autor Napisano 4 Sierpień 2009 Jest fasunek, ale niestety było to jedno wielkie rozczarowanie! NIE MA NIC WSPÓLNEGO Z FASUNKAMI NIEMIECKIMI!!!80% winy biorę na siebie bo spodziewałem się jakiejś kiepskiej atrapy - ale mimo wszystko atrapy. TO NAWET NIE STARA SIĘ NAŚLADOWAĆ NIEMIECKICH FASUNKÓW. Jeśli zdecyduję się sprzedawać mój hełm to go zostawię ale jeśli nie to kupię jakiś normalny fasunek, bo z takim wstyd się pokazać. Ale mimo wszystko po wielu minutach walki udało mi się go zamocować i jak będzie czas i ochota to dam foty.Herman
GeneralRemek Napisano 4 Sierpień 2009 Napisano 4 Sierpień 2009 Ale przysłali Ci inne niż na zdjęciach?
Hermanos Napisano 5 Sierpień 2009 Autor Napisano 5 Sierpień 2009 Nie no, oczywiście że nie ale na zdjęciach nie widać, że to aż taka tandeta. Ale jak napisałem - 80% winy biore na siebie za moją głupotę. następnym razem 2 razy pomyślę... Ale chyba go i tak sprzedam (hełm) bo potrzebuję kasy. Zamierzam uzbierać radziecki mundur.Tylko mogłaby szanowna pani sprzedawczyni nie pisać, że Doskonale nadaje się do adaptacji w hełmach niemieckich" bo to nie prawda.Herman
GeneralRemek Napisano 5 Sierpień 2009 Napisano 5 Sierpień 2009 Święta racja, Herman. Nie nadaje się...Wybacz że Ci o tym nie powiedziałem.Swoją drogą, sami nie do końca nie jesteśmy sobie winni, nie mogliśmy poznać tego tylko po zdjęciach...
GeneralRemek Napisano 7 Sierpień 2009 Napisano 7 Sierpień 2009 Miałem dać Ci fotki mojego, ale jak na złość aparat mi się zgubił.. No by to szlag...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.