Hermanos Napisano 22 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2009 Czyli kupować ten fasunek?A z hełmu faktycznie jestem dumny bo to mój pierwszy i na pewno nie ostatni! To doświadczenie które przy nim zdobyłem pozwoli mi w przyszłości zaoszczedzić dużo kasy, bardzo dużo czasu i bardzobardzo dużo nerwów!Herman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 22 Lipiec 2009 Share Napisano 22 Lipiec 2009 Ja kupiłem i jestem zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermanos Napisano 23 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2009 A tu są zdjęcia nitów. Tyle zostało z oryginałów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermanos Napisano 23 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2009 początek odbudowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermanos Napisano 23 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2009 ... i jej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermanos Napisano 23 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2009 ...koniec. Średnica nitów to ok. 12mm. Ujdą w tłoku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermanos Napisano 27 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2009 No, juz wiadomo, że hełm polakierowany będzie na środę a fasunek przyjdzie albo w piątek albo na poczatku nastepnego tygodnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 31 Lipiec 2009 Share Napisano 31 Lipiec 2009 I jak, masz ten fasunek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermanos Napisano 4 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2009 Jest fasunek, ale niestety było to jedno wielkie rozczarowanie! NIE MA NIC WSPÓLNEGO Z FASUNKAMI NIEMIECKIMI!!!80% winy biorę na siebie bo spodziewałem się jakiejś kiepskiej atrapy - ale mimo wszystko atrapy. TO NAWET NIE STARA SIĘ NAŚLADOWAĆ NIEMIECKICH FASUNKÓW. Jeśli zdecyduję się sprzedawać mój hełm to go zostawię ale jeśli nie to kupię jakiś normalny fasunek, bo z takim wstyd się pokazać. Ale mimo wszystko po wielu minutach walki udało mi się go zamocować i jak będzie czas i ochota to dam foty.Herman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 4 Sierpień 2009 Share Napisano 4 Sierpień 2009 Ale przysłali Ci inne niż na zdjęciach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 4 Sierpień 2009 Share Napisano 4 Sierpień 2009 Inny" oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermanos Napisano 5 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2009 Nie no, oczywiście że nie ale na zdjęciach nie widać, że to aż taka tandeta. Ale jak napisałem - 80% winy biore na siebie za moją głupotę. następnym razem 2 razy pomyślę... Ale chyba go i tak sprzedam (hełm) bo potrzebuję kasy. Zamierzam uzbierać radziecki mundur.Tylko mogłaby szanowna pani sprzedawczyni nie pisać, że Doskonale nadaje się do adaptacji w hełmach niemieckich" bo to nie prawda.Herman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 5 Sierpień 2009 Share Napisano 5 Sierpień 2009 Święta racja, Herman. Nie nadaje się...Wybacz że Ci o tym nie powiedziałem.Swoją drogą, sami nie do końca nie jesteśmy sobie winni, nie mogliśmy poznać tego tylko po zdjęciach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermanos Napisano 7 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 7 Sierpień 2009 fota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 7 Sierpień 2009 Share Napisano 7 Sierpień 2009 Miałem dać Ci fotki mojego, ale jak na złość aparat mi się zgubił.. No by to szlag... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.