Klemens Forel Napisano 5 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2009 Czy ktoś w Polsce sprowadza te bluzy?http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://www.militariaonline.com/shop/images/1.jpg&imgrefurl=http://www.militariaonline.com/shop/index.php%3Fmain_page%3Dindex%26cPath%3D19_7&usg=__eSN4uPbir1irxqHEJOSj8EivSG0=&h=600&w=496&sz=110&hl=pl&start=15&um=1&tbnid=L8lXaNHiOqeS5M:&tbnh=135&tbnw=112&prev=/images%3Fq%3DWehrmacht%2Bsniper%26hl%3Dpl%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:pl:official%26sa%3DG%26um%3D1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WIKING RUF Napisano 5 Lipiec 2009 Share Napisano 5 Lipiec 2009 Chyba tylko prywatne zamówienia.Bluzy tego typu możesz kupić na ebay,wykonywane są już dość powszechnie u nszych skośnych przyjacół.Cena też będzie tańsza,zresztą większość ichniejszych produkcji jest sprzedawana w sklepach europejskich,w tym z twego linka raczej podobnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 5 Lipiec 2009 Share Napisano 5 Lipiec 2009 Czemu to ma być akurat bluza snajperska WH? Przecież to jest replika kurtki maskującej w wersji z kapturem w kamuflażu błotnym (o ile mnie wzrok nie myli) i jako takiej nie tylko snajperzy WH jej używali...PozdroHindus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argonauta Napisano 5 Lipiec 2009 Share Napisano 5 Lipiec 2009 Marketing sie kłania prosze pana Hindusa ;-)))), bluza dla snajpera brzmi w ofercie zdecydowanie lepiej, niz bluza maskujaca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 5 Lipiec 2009 Share Napisano 5 Lipiec 2009 Dowód, że nie tylko snajperzy jej używali :-)PozdroHindus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 5 Lipiec 2009 Share Napisano 5 Lipiec 2009 A oważ bluza Mikulskiego to czysty oryginał.Gdzież on teraz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 5 Lipiec 2009 Share Napisano 5 Lipiec 2009 Oryginał tej bluzy, nie Stanisław Mikulski... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 5 Lipiec 2009 Share Napisano 5 Lipiec 2009 Ależ Stanisław Mikulski też jest na tym zdjęciu w pełni oryginalny! :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 5 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2009 Mnie nie interesuje czy taka była czy nie ja ją chcę do uzytku na codzień etc.Właśnie tką jak ma P.Mikulski na sobie.Fajna bo ma kaptur.Ja takiej nie spotkałem na polskim rynku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 5 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2009 Ale dzieki za odpowiedz wszystkim ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek02 Napisano 6 Lipiec 2009 Share Napisano 6 Lipiec 2009 To poszukaj na znanym serwisie aukcyjnym, dodam międzynarodowym i szukaj u producentów z dalekiego wschodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 6 Lipiec 2009 Share Napisano 6 Lipiec 2009 WIKING RUF pierwszy Klemensowi to zaproponował ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek02 Napisano 6 Lipiec 2009 Share Napisano 6 Lipiec 2009 Faktycznie , ale gapa ze mnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.